David Rath: Bradáčová for president

20.11.2018 20:10

Žalobci, rozuměj - Dr.Bradáčová - nevidí důvod koluzní vazby pro premiéra Babiše a má pravdu. V jiných případech důvody vazby však žalobci vidí takřka vždy. Veřejnost žije v bludu, že policisté, žalobci a soudy musí mít ke svému rozhodování objektivní a prokazatelná fakta.

David Rath: Bradáčová for president
Foto: Hans Štembera
Popisek: Lékař David Rath

Jen dojmy

Strašný omyl - často si vystačí s osobním dojmem. Ten si netvoří ani tak úvahou - bude ovlivňovat nebo nebude? a čím to mám podložené, ale spíš na základě emocí a vypočítavosti. Tedy je mi sympatický? Když ne, jde rovnou za katr. Riskuji problémy s nadřízenými, médii, kolegy... spíš když ho zavřu nebo pustím? Čest těm výjimkám, které postupují jinak , ale z počtu koluzních vazeb plyne, že raději se preventivně zavře 100 lidí bez jakéhokoli důvodu, než aby jeden mohl ovlivňovat svědky. Metody komunistické prokuratury stále ještě žijí.

Nejmocnější

Veřejnosti bude tvrzeno, že o případu A. Babiše nerozhoduje paní Bradáčová, ale jiní žalobci. Přitom v minulosti si nenechala ujít jedinou příležitost objevit se v médiích, když šlo o kauzu nějaké známé osoby. Není označována nejmocnější ženou nadarmo a všichni ví, že na pražské generální prokuratuře nespadne vlas bez jejího souhlasu, ale teď ještě není vhodný čas sejmout premiéra. Ten teprve přijde a pak teprve budou Dr.Bradáčové plná média.

Ve správný čas

Čas dozraje až se naplní dvě podmínky - ANO bude mít setrvale klesající podporu voličů a na dohled se přiblíží volby. Pak lze čekat rázný zásah, pád vlády pod taktovkou železné státní zástupkyně, kterou jásající davy na pražských náměstích provolají prezidentkou. Po chvíli skromného váhání a ubezpečování, že jí nejde o politickou karieru, nabídku spojených demokratických sil přijme za potlesku mainstreamu.

Deep state

Může se spolehnout na podporu deep state USA. Možná to celé je dokonce i jeho hra. Jsou to ty neviditelné struktury aparátu USA, které chtějí zlikvidovat svého prezidenta Trumpa, postrčily Bushe mladšího k celé řadě válek, usekly hlavu Husainovi a chtěli ji nechat uříznout i Asadovi, rozvrtali sever Afriky, opěvují dobrodiní migrace, přejí si válku s Ruskem a učinili hlavní společenské téma z boje s terorismem a korupcí.

Myslíte si, že k tomu nedojde? Fortuna by mohla vypsat sázky...

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…