Emil Adamec: Mých kampaní v minulosti proběhlo několik

30.06.2017 18:35

Dne 9.9.2017 tj. přesně 4 roky od začátku mé prezidentské kandidatury v roce 2013 (9.9.2012) jsem oficiálně oznámil prezidentskou kandidaturu v příští volbě, v roce 2018.

Emil Adamec: Mých kampaní v minulosti proběhlo několik
Foto: Emil Adamec
Popisek: Emil Adamec

Ve dnech 2.6.2017 - 15.6.2017 proběhla na území Česka první prezidentská kampaň v 16 městech Zemí Koruny české, které jsem se účastnil osobně, s císařskou vlajkou, hymnou a hlasovým zesilovčem. Rozdal jsem na 4000 letáků a petičních archů a hovořil s Vámi v ulicích a náměstích. Někteří z Vás ve vybraných městech si na tuto událost jistě pamatují. Mých kampaní na toto téma proběhlo v minulosti několik a jsou publikovány v knihách Poutníka, které si můžete přečíst zdarma ZDE nebo zapůjčit v kterékoli knihovně. Další kampaň připravuji v září a říjnu 2017.

Z literatury na téma monarchie a našich posledních panovníků doporučuji tyto knihy:

František Josef I. - Císař rakouský a král uherský

Blahoslavený český král, císař Karel I. z Domu Rakouského

Stát ve třetím tisíciletí

Od roku 2012 jsem jediným prezidentským kandidátem, jehož hlavním cílem je obnovení konstituční monarchie a vrácení úřadu králi v Zemích Koruny české. 
Více informací o mé prezidentské kandidatuře ZDE.

Pokud si přejete aby se z České republiky opět stala významná konstituční monarchie (České království) s legitimním panovníkem (králem), podepište prosím petici na podporu kandidatury, kterou si vytiskněte ZDE
Petici prosím zašlete co nejdříve, ovšem nejpozději do 31.10.2017 na adresu:
Emil ADAMEC, P.O.Box 1114, Jindřišská 909-14, 11121 Praha 1

Pokud počet Vašich podpisů přesáhne 50 000, popř. pokud by mne i podpořilo 10 senátorů nebo 20 poslanců ke dni 7.11.2017 podáním Kandidátní listiny pro volbu prezidenta republiky na Ministerstvo vnitra, stal bych se Vašim oficiálním prezidentským kandidátem.

Jsem přesvědčen o tom, že myšlence obnovy monarchie nakloněný prezident může zaručit návrat k monarchii, k hrdosti tisíciletého Českého království a vrátit úřad hlavy státu našemu legitimnímu králi z Habsbursko-Lotrinské dynastie.

Pokud bych se stal Vašim a tedy posledním českým prezidentem, učinil bych vše proto, v rámci naší ústavy, zákonů, demokracie a veřejného referenda aby Úřad prezidenta republiky byl zrušen a poté předán králi.

Děkuji Vám za Vaši podporu!

K poctě Boha a Krále!

Viribus Unitis (společnými silami)

MgA. Emil ADAMEC

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…