Eurovia CS spouští web Pravda o D47

23.02.2012 19:05

Společnost EUROVIA CS dnes spustila internetové stránky www.pravdaod47.cz.

Eurovia CS spouští web Pravda o D47
Foto: hns
Popisek: Fotokoláž.

Web se primárně zaměřuje na fakta týkající se všech medializovaných aspektů výstavby dálnice D47 (použité materiály nebo mosty). Stránky dále popisují také dosavadní nestandardní a medializovaný průběh reklamačního sporu společnosti EUROVIA CS s Ředitelstvím silnic a dálnic. Stránky uvádí na pravou míru nepřesnosti šířená Ředitelstvím silnic a dálnic. 

EUROVIA CS na webu prezentuje skutečná fakta ke všem otázkám týkajících se dálnice D47, které v médiích nastolilo Ředitelství silnic a dálnic. „Posláním spuštěných webových stránek je důsledně a pravdivě informovat média i veřejnost. Jejich názor na stavbu dálnice D47 byl měl být utvářen na základě důkazů a faktů,“ vysvětluje Petra Kučerová, tisková mluvčí EUROVIA CS.

Web je přehledně členěn do „kapitol“, které vystihují hlavní okruhy problémů, kolem nichž se v posledních měsících vede mediální spor mezi společností EUROVIA CS a Ředitelstvím silnic a dálnic. Ať už jde o využití studeného odvalu či ocelárenské strusky, problematiku mostních konstrukcí nebo reálný počet oprávněných vad a reklamací. „ŘSD publikuje mnoho neopodstatněných tvrzení a zmiňuje virtuální důkazy, které však nikdy nezveřejnilo. EUROVIA CS má vše podloženo důkazy v podobě dokumentů. Tyto dokumenty ukazujeme otevřeně již od začátku. Nyní je mimo jiné zveřejňujeme na webu Pravda o D47,“ doplňuje Petra Kučerová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…