František Štván: Oblokopena luxusem jednala KSČM a ČSSD o naší budoucnosti

23.10.2013 19:00

Nedávno místopředseda ČSSD Hašek reagoval na prognózu, že volební účast negativně ovlivní velká poptávka po krátkodobých pobytech potenciálních voličů v destinacích s letním počasím, neboť volby budou součástí prodlouženého víkendu, logickou levicovou replikou, že se nepochybně nebude jednat o voliče ČSSD.

František Štván: Oblokopena luxusem jednala KSČM a ČSSD o naší budoucnosti
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vojtěch Filip s Bohuslavem Sobotkou ve sněmovně

Proto se mi nemůže divit, že nechápu, proč se v duchu pořekadla "káže vodu, pije víno" sešel společně s předsedou ČSSD Sobotkou a KSČM Filipem a s místopředsedkyní KSČM Vostrou v luxusní restauraci AvantGarde, do které voliči obou stran nepochybně také nechodí. Copak by těmto čtyřem billboardovým ochráncům sociálně nejslabších nestačily k jednání skromné prostory jejich sekretariátů s tradiční černou kávou a chlebíčkem? Nepochybně ano, ale to by nesměli patřit mezi ty, kteří z výše zmíněného pořekadla nevycházejí se ctí.

Jednat o budoucnosti sociálně nejslabších v restauraci, kde "blbá" ovesná kaše stojí tolik, co minimální čistá hodinová mzda jejich cílové voličské skupiny, chce, myšleno jízlivě, mimořádnou morální výbavu, kterou levicové mimikry typu - ti co mají na prodloužený víkend u moře nejsou naši voliči - nemohou překrýt.

Nejen v luxusních turistických destinacích, ale i v luxusních restauracích lze nepochybně snadno zapomenout na objektivní životní realitu těch nejslabších.

Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…