Islám v ČR nechceme: Jdeme proti multikulturalismu, politické korektnosti, totalitním praktikám EU, neschopné vládě a plíživé neomarxistické mafii

30.05.2016 13:36

My, členové IVČRN, velmi silně vnímáme, že občané cítí nejen nebezpečí islamizace, ale s ním související narůstání totalitních postojů ve vedení společnosti a mezi mediálními "elitami".

Islám v ČR nechceme: Jdeme proti multikulturalismu, politické korektnosti, totalitním praktikám EU, neschopné vládě a plíživé neomarxistické mafii
Foto: Jiří Hroník
Popisek: Petice proti uprchlickým kvótám

Jsme si zcela vědomi, že nedávné spory a zmatky na české antiislámské scéně musely znechutit a odradit mnoho z těch, kteří v islámu a islamizaci Evropy vidí zásadní a největší nebezpečí dnešní doby. Během posledních pár dnů se situace snad už vyjasnila a političtí turisté a oportunisté dostali přes prsty. Nově vzniklým subjektům přejeme hodně štěstí a nabízíme spolupráci.
 
IVČRN funguje již sedm let a od počátku snahy o politizaci antiislámu se snažila udržet odstup od politiky. Dnes se ukazuje, že to bylo jedině dobře. Dění kolem politicky zaměřených protiislámských aktivit se stalo chaotickým a dokázalo efektivně, doufejme jen na čas, rozdrobit jedno z největších vzedmutí občanské společnosti.
 
Nejsme jen antiislámská iniciativa, ale jdeme také proti multikulturalismu, politické korektnosti, totalitním praktikám EU, neschopné vládě a plíživé neomarxistické mafii.
Rozhodli jsme se, jako apolitická iniciativa, nabídnout všem zrazeným, hrdým a svobodným lidem či spolkům pomoc, kontakty i radu v boji s totalitou. Již sedm let jsme tu pro vás a hodláme být i nadále.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.