Ivo Valenta: Cejchování neočkovaných. Je zrůdnost zveřejňovat, kdo je a kdo není očkovaný

23.10.2021 17:05 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k vládnímu nařízení pro neočkované učitele.

Ivo Valenta: Cejchování neočkovaných. Je zrůdnost zveřejňovat, kdo je a kdo není očkovaný
Foto: Synot
Popisek: Ivo Valenta, emeritní slovácký senátor

To, co vláda předvádí po volbách, kdy už jí o nic nejde, je za hranou všeho. 

Anketa

Chcete Pekarovou Adamovou za předsedkyni Poslanecké sněmovny?

4%
93%
hlasovalo: 47019 lidí
JE NEPŘÍPUSTNÉ, aby učitelé, kteří nejsou očkováni, byli veřejně označováni tím, že na rozdíl od svých očkovaných kolegů budou muset trávit celý den v práci v respirátoru. Tohle přece musí okamžitě rozcupovat každý právník! Nebo se snad mýlím? Co si o tom myslí například skvělá advokátka Jana Zwyrtek Hamplová?

- Ať ministr zdravotnictví Vojtěch okamžitě zdůvodní, proč takto rozhodl, když očkovaní učitelé mohou nákazu šířit zrovna tak, jako ti neočkovaní.

- Ať okamžitě sdělí, jak si mohl dovolit nařídit, aby každý, kdo se ve škole ocitne, dle nasazení či nenasazení respirátoru u personálu školy zjistil o dané osobě citlivé údaje - tedy zda byl či nebyl očkován.

To mu opravdu nedochází, jaké problémy a nenávist tím v mezilidských vztazích způsobí? Co to vůbec je? Odměna očkovaných, kteří mohou nemoc beztrestně šířit či šikana neočkovaných? Nebo jen byznys s vakcínami?

Ti, kteří podobné zrůdnosti vymýšlejí, by se měli stydět podívat lidem do očí.

A to už vůbec nemluvím o hrazených testech. Jediné, čeho tím vláda docílí, je to, že se lidé prostě a jednoduše testovat nebudou a nemoc budou šířit dál. To jsme vážně chtěli?

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

Ivo Valenta

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …