Ivo Valenta: Je po volbách, přicházejí další buzerace

21.10.2021 16:25 | Komentář

Před volbami byl alibistický klid, teď už je tady zase v plné parádě a s ním další likvidace živnostníků i svobod obyčejných lidí.

Ivo Valenta: Je po volbách, přicházejí další buzerace
Foto: Synot
Popisek: Ivo Valenta, emeritní slovácký senátor

Zkrácená doba platnosti testů a nutnost jejich hrazení z vlastní kapsy. Praxe? Například dělník, který si chodí na meníčka, by musel v podstatě denně zaplatit za oběd několik set korun – je k tomu totiž nutnost připočíst cenu testu, který má v případě antigenu platnost jediný den.

Hospodští a číšníci, kteří čelí stejně jako zákazníci riziku vysokých pokut při nesplnění absurdních a nesmyslných požadavků, navíc opravdu nemají čas na takové nesmysly, jakými jsou kontroly certifikátů. A co je nejdůležitější, nemají podle mne vůbec žádné právo tyto informace po zákaznících vyžadovat.

Podtrženo – sečteno - stát přenáší na podnikatele a jejich zaměstnance povinnost kontrolovat něco, co ze zákona kontrolovat nesmí. Posílá armády úředníků do akce, aby kontrolovali, buzerovali a pokutovali.

Anketa

Chcete Pekarovou Adamovou za předsedkyni Poslanecké sněmovny?

4%
93%
hlasovalo: 47019 lidí

Je tohle normální? Kde je nějaké GDPR? Uvědomuje si někdo, že restaurace a hospody čeká další výrazný propad tržeb? A proč vůbec ten humbuk? Vážně jde jen o to vyprázdnit sklady s vakcínami? Přece už dnes všichni víme, že očkování nebrání šíření nákazy, nechrání před nákazou samotnou a dokonce ani před těžkým průběhem nemoci.

A to už nemluvím o tom, že zde byly opět snahy zavést povinné rouškování dětí.

Obecně hrozí za nedodržení protiepidemických opatření sankce až ve výši tří milionů ve správním řízení a deseti tisíc na místě. Z těch, kteří podobné nesmysly vymýšlejí, je mi opravdu na zvracení...

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

Ivo Valenta

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …