Ivo Valenta: Nenechme dorazit imunitu našich dětí

20.09.2022 19:33 | Komentář

NECHÁME „DORAZIT“ IMUNITU NAŠICH DĚTÍ?! Ministerstvo zdravotnictví se zase vyznamenalo. Tentokrát navrhuje nejen další snížení teplot ve školách, ale současně omezit větrání v učebnách.

Ivo Valenta: Nenechme dorazit imunitu našich dětí
Foto: archiv I. Valenty
Popisek: Ivo Valenta

Po dlouhém období, kdy imunita dětí dostala pořádně na frak nesmyslnými opatřeními v době covidové, poté, co naše děti měly omezený přísun kyslíku kvůli povinnému každodennímu mnohahodinovému trápení se v rouškách, poté, co byly omezeny jejich fyzické aktivity zákazem tělesné výchovy a sportovních kroužků, poté, co jim byla odebrána možnost bez překážek trávit čas v přírodě, omezíme letos pro změnu větrání? Opravdu si ministerstvo zdravotnictví myslí, že tím zvláště v zimním období, plném respiračních onemocnění, posílí dětskou imunitu?

To, co vymysleli ministerští úředníci v teplých kancelářích, snad ani není možné brát vážně! Nebylo lepší si vzít již dříve inspiraci u okolních zemí a udělat včas zásadní patřičné kroky k tomu, aby se naší země energetická krize nedotkla tak zásadně a nečekat až na občanskou nevoli?

Naše děti přece nemohou svým zdravím odnášet stávající ekonomicko-politickou situaci!

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ivo Valenta

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: O nás se bohužel rozhoduje v Bruselu. Mysleme na to u červnových voleb

11:34 Jiří Weigl: O nás se bohužel rozhoduje v Bruselu. Mysleme na to u červnových voleb

Denní glosa Jiřího Weigla