Jan Králík: Tak to je hodně bláznivá představa. Figuruje v ní premiér Sobotka a ještě jedna taková „věcička“

05.02.2016 21:09

Moje známá je majitelkou krásného statného pasteveckého psa, který nemá jedinou vadu, což je veliká vzácnost, protože populace těchto psů je hojně postižena dysplazií kyčelního kloubu. Tato rasa byla našimi předky staletí vychovávána k obraně stáda ovcí před vlky a medvědy. Aby dnes mohl být pes uchovněn, rozuměj plodit papírově schválené čistokrevné potomky a předávat své geny dál, musí úspěšně absolvovat několik výstav.

Jan Králík: Tak to je hodně bláznivá představa. Figuruje v ní premiér Sobotka a ještě jedna taková „věcička“
Foto: Balazs Beli
Popisek: Migranti na maďarsko-chorvatské hranici

Odvážní jedinci jsou dehonestováni

Pes je velice přátelský, výborný hlídač lidského obydlí a dokáže bezproblémově zahnat více něž stohlavé stádo krav z pastvin do kravína. Bohužel, své geny nemůže předat dál, protože nebyl uchovněn. Proč? Protože ho rozhodčí vždy vyloučí z výstavy. On si nenechá rozhodčím, totiž neznámou osobou, sáhnout do tlamy. Je schopen předvést svůj dokonalý chrup, ale pouze za asistence majitelky bez toho, aby mu cizí člověk otevíral tlamu. A to je málo. U celé populace psů je potlačována jejich přirozená vlastnost, právo na svou vlastní obranu. Nesmyslně nastavenými kritérii se šlechtí psi povahově i fyzicky degenerovaní, bez přirozeného pudu sebezáchovy a přiměřené míry agresivity. Pak se můžeme na Internetu bavit záběry, kdy zloději v klidu vykrádají dům, zatímco majitelovi psi jejich počínání nehnutě sledují z pohovky.

Podobné je to s většinou evropských politiků. Silní a názorově zdraví jedinci nemají dnes prakticky žádnou šanci se politicky prosadit. Znechuceni politikou končí dříve než pořádně začnou, totiž jakmile zjistí, jak „moderní“ politika funguje. Přednost dostávají názorově slabí až bezduší kariéristé, jejichž myšlenky a vyjádření připomínají gumu, která se dá ohýbat všemi směry. Pokud mají ještě nějaký ten škraloup z minulosti způsobilý vydírání, vysoká patra politiky jsou pro ně zaslíbená. Takoví machři jsou předurčeni k tomu, aby je mohli ti, kteří kontrolují finance a de facto skrytě ovládají dění jednotlivých států i světa, usměrnit tím správným způsobem. Ti, kteří se rozhodnou jednat na vlastní pěst, např. založením nového hnutí nebo politické strany, jsou dehonestováni médii, která ovladájí stejná zájmová ekonomická uskupení jako v případě představitelů států. Účelově je proti nim vedena mediální kampaň, aby nemohli ohrozit ty správně myslící. Jsou nálepkováni jako extremisté, populisté nebo reality oproštění snílci.

Všechno je jim úplně jedno

Bohužel, tento způsob řízení občanů získává stále větší podporu publika. Nazývejme je třeba sluníčkáři, ale jsou to především lidé, kteří se chovají jako majitelovi psi, o kterých jsem se už zmínil v úvodu. Ať se bude dít cokoliv, všechno je jim jedno. Ke všemu jsou vstřícní a každého, i toho, kdo nepřihází s dobrými a čistými úmysly, budou vítat vždy a všude s otevřenou náručí. Kde se berou tito lidé? Otázka je složitá, nemám na ni jednoznačnou odpověď. Mnozí se mnou nemusíte souhlasit, ale domnívám se, že myšlenková degenerace evropského člověka pramení z mnoha faktorů:

  1. Dnešní generace absolutně nemá ponětí, co to znamená slovo válka a utrpení, které s sebou přináší. Falešný pocit lokálního bezpečí ničí přirozený pud sebezáchovy.

  2. Medicína pokročila takovým způsobem, že dostávají šanci i jedinci, kteří by nikdy v minulosti neměli možnost přežít. Zejména reprodukční medicína zasahuje do přirozeného evolučního vývoje lidské populace a šíří geny lidí, kterým příroda z nějakého důvodu neumožnila mít potomky.

  3. Mužnost a ženskost jsou považovány za slabost. Média nám předkládají správný prototyp muže a ženy. Žena vychrtlá až anorektická, silně emancipovaná, muž s jemnými až ženskými rysy v obličeji bez jediného chloupku na těle, rezignující na vůdčí roli v partnerském vztahu.

  4. Honba za životním standardem vyspělé civilizace odkládá početí potomků do vysokého věku rodičů nebo přináší dokonce oběť v podobně jejich úplného zřeknutí se a snižuje porodnost se všemi negativními demografickými důsledky pro stát. Relativně dobře odměňovaní lidé pak mají pocit, že slušná životní úroveň a štědré sociální zabezpečení jsou samozřejmostí, aniž by měli pocit odpovědnosti počít další generaci.

  5. Sociální sítě odvádějí naší pozornost od reálného vidění světa. Denně nás zaplavují přeslazenými příspěvky, které nám lakují svět narůžovo. Všichni na síti jsme přátelé, bratři, jedna velká rodina. Čím víc přátel na Facebooku, tím větší Člověk.

 Multikulturalismus je jako fašismus

         Podívejme se na příběh řadového uprchlíka: 

  1. Vyrůstal v oblasti permanentně nebo částečně zasaženou válkou nebo nějakým ozbrojeným konfliktem. Utrpení si většinou prožil na vlastní kůži a je jím poznamenaný na celý život. O své bytí na zemi je zvyklý se prát.

  2. Medicína je v jeho rodné zemi na nízké úrovni a reprodukční medicína je určena jen pro omezenou skupinu nejbohatší vrstvy. Úroveň zdravotnictví často dává možnost přežít jen těm nejsilnějším.

  3. Muž má tradiční roli otce, živitele rodiny a matka tradiční roli ženy, která se stará o rodinu a děti.

  4. Standardem jsou základní lidské potřeby jako mít, kde složit hlavu, a najíst se. Tradiční pojetí rodiny s mnoha dětmi představuje záruku zachování rodiny, rodu a státu.

  5. Sociální sítě jim ukazují drsnou realitu jejich země a zároveň narůžovo nalakovaný svět evropské civilizace. Krásné domy, drahá auta, hýřivý život bez práce, prostě ráj na zemi. Kdo by po něčem podobném netoužil?

Naordinovaná migrační krize, která nemá v novodobých dějinách lidstva obdoby, není nic jiného než boj o lepší život, zdroje a nakonec i o přežití. Ideologie multikulturalismu je stejně zhoubná jako ideologie fašismu. Zatímco Hitler se snažil agresivně vytvořit jednu čistou rasu a kulturu, samozvaný evropský vůdce Merkel se snaží opačně agresivně vytvořit homogenní směsici všech vzájemně neslučitelných ras a kultur, zřejmě Čtvrtou říši. Paradoxně a ironicky zase tento kulturně-rasový guláš vaří Německo.

Je to nebezpečný experiment, který může spustit 3. světovou válku!

Na závěr si dovolím jednu řečnickou otázku, na kterou si odpovězte sami. Jak by asi dopadl fyzický konflikt mezi naším Slávkem, který má osypky z kalašnikova, a hromotlukem ze severní Afriky, který s ním spával ve své kolébce?

Vyšlo na eportal.parlamentnilisty.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jan Campbell: K věčnému míru

11:24 Jan Campbell: K věčnému míru

V mnoha zemích na světě, nehledě na harašení zbraněmi, tisknutí bezcenných dolarů a euro, dodávek zb…