Jan Kubart st.: Víte, jak zatočit s muslimy?

12.02.2016 14:50

Na jednom ze serverů, které čtu jsem našel zajímavý komentář jak se bránit proti muslimským džihádistům. Trochu jsem ho doplnil a vítězství bude naše.

Jan Kubart st.: Víte, jak zatočit s muslimy?
Foto: Archiv
Popisek: Modlící se muslimové v mešitě

Roku 1911 sloužil generál Pershing na Filipínách, kde velel vojenské jednotce. Za úkol měl boj proti islámským radikálům, kteří prováděli teroristické a sebevražedné bombové útoky. Vyřešil to šalamounsky.

Nechal zajmout 50 džihádistických radikálů. Nechal je vykopat si hroby a postavil je všechny před popravčí četu. Vysmívali se mu, že jako mučedníci půjdou do nebe. Když však Pershingovi vojáci přivlekli dvě prasata a zabili je, munici popravčí čety vymáchali v prasečí krvi a tuku, tak džíhádisté začali plakat, prosit a křičet hrůzou.

Prase je pro radikální islám ztělesněním hříchu a nečistoty. Něco tak zkaženého, že se ho dokonce obávají i dotknout. A fakt, že v okamžiku smrti jim v těle bude proudit nečistá hříšná krev pro ně znamenal, že dveře do ráje pro ně jsou navěky věků zavřené. 49 jich bylo popraveno a jejich těla byla pohřbena s prasečími vnitřnostmi. Poslední zajatec byl propuštěn, aby popsal ostatním, k čemu došlo.

42 let od tohoto činu nedošlo na Filipínách k jedinému incidentu spojeného s islámem. Džihádistické guerilly se po tomto zcela rozpadly.

Jejich náboženský fanatismus, který je jejich hlavním motorem, se také může stát i jejich největší slabinou.

Proto navrhuji, aby všechny ženy, které si nepřejí jakýkoliv kontakt s muslimem měly na sobě něco vepřového, co by bylo hned vidět.   Ideální by byl například límec z kůže divokého prasete.  Další způsob obrany může být přívěsek se zubem nebo zuby. Určitě se najde spousta možností, jak se chránit. Kabelka i rukavice mohou být velmi dobré.

Pro ty islamisty, kteří se dostanou do vězení bych doporučil povinné vařit   Rovněž by nebylo špatné uzákonit, jako v jakémsi dánském městě, vepřové maso jako národní jídlo.

Pohřbívání teroristů a atentátníků se zbytky prasat by také rozhodně udělalo svoje.

Obrana hranic stejným způsobem by taky byla celkem jednoduchá, včetně odrazení islamistů hned na hranicích. Munice s příslušnou náplní by určitě urychlila vítězství vojsk proti nim.

Jan Kubart st.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Lubomír Zaorálek byl položen dotaz

Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě

Zajímalo by mě, jak toho chcete docílit? A kde by třeba podniky nebo zaměstnavatelé na dorovnání mezd měli brát peníze?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Absurdní důchodové divadlo

15:49 Jiří Weigl: Absurdní důchodové divadlo

Pondělní glosa Jiřího Weigla