Jan Urbach: Růžové svastiky na hrobech. Barbarství ve Francii

03.01.2021 20:10

Více než šedesát náhrobků na křesťanském hřbitově ve Fontainebleau bylo zničeno neznámými pachateli. Na hrobech byly namalovány růžové svastiky. Starosta Fontainebleau Frederic Valletoux informoval o této devastaci na Twitteru.

Jan Urbach: Růžové svastiky na hrobech. Barbarství ve Francii
Foto: wikipedia
Popisek: Francouzská vlajka.

Ministr vnitra Gerald Darmanin také vyjádřil své rozhořčení prostřednictvím sociálních médií. Zdůraznil, že úřady udělají cokoli, aby našly pachatele tohoto „hanebného zločinu“.
Podle prezidentky pařížského regionu Valerie Pecresse je tato profanace „dílem neonacistů“. Kombinace svastiky s růžovými barvami je však záhadná,   může to podle komentářů naznačovat spojení pachatelů s LGBT komunitami. „Duhová svastika“ je moderní výraz pro fenomén nadměrného zastoupení homosexuální menšiny mezi členy německé NSDAP.

Francouzský historik  Dr. Pierr  Vermeren podotýká, že každoročně  jsou zničeny a zneuctěny tisíce náhrobků na hřbitovech po celé zemi. Tolik případů znesvěcení ostatků a hrobů mrtvých, které jsou v každé  civilizované kultuře ctěny a chráněny, svědčí prý o nástupu divošské  společnosti.

Nejvíce útoků je na hroby křesťanů, v roce 2019 jich bylo až 1052.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…