Jan Ziegler: Koukalová - Do Ruska už rozhodně nepojedu

25.03.2017 7:33

Naší veleúspěšné biatlonistce Gabriele Koukalové se nelze divit. Řekla to jasně a natvrdo, sportovci, kteří dopují, u ní nemají žádné pochopení. A jsou jasné důkazy o tom, že Rusko provádělo státně řízený doping.

Jan Ziegler: Koukalová - Do Ruska už rozhodně nepojedu
Foto: Facebook Jana Zieglera
Popisek: Jan Ziegler

Souhlasím s jejím názorem, že i v příští sezóně by Rusku mělo být odebráno pořádání Světového poháru v biatlonu a ona sama tam rozhodně v případě, že se tak nestane, závodit nebude. Nedivím se tomu, známé jsou nenávistné a agresivní útoky ruské spodiny na sociálních sítích vůči Gábině Koukalové, která ji mimo jiných hrubých urážek nadává i do českých k...v. Obávám se toho, že Rusko není schopné zajistit bezpečnost závodníků z jiných zemí.

Dále lze pochybovat i o regulérnosti biatlonových soutěží v ruské Tjumeni. Už v tomto ročníku Světového poháru si na závodech česká výprava hlídala lahve s pitím z obav, aby jim tam Rusové nepřidali nějaké zakázané látky. Ty byly na místě, protože z ruské strany zazněly výhružky ve stylu, počkejte, co u Vás všechno najdou (míněn doping). Ano, chápu, že v Rusku takové podrazy vůči neruským závodníkům, kteří si navíc dovolili upozornit na masové dopingové aféry v Putinově říši, hrozí reálně.

Já si vážím této vynikající sportovkyně, že se nebála razantně pojmenovat zlo. Ano, ti co podvádí a lžou, nesmí mít žádné zastání a musí být tvrdě trestáni. Je třeba pojmenovávat ničemnosti pravým jménem. To Gabriela Koukalová dokázala, za což jí patří velký dík. A v tomto spravedlivém boji má podporu všech slušných lidí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…