Jan Ziegler: Není to vyhazování peněz, ale skvělá propagace městské dopravy

12.02.2016 12:05

Zajímavou akci připravil na svátek svatého Valentýna Dopravní podnik města České Budějovice (DPMČB). Zájemci si mohou nechat zveřejnit zamilovaný valentýnský vzkaz na vybraných trolejbusových linkách.

Jan Ziegler: Není to vyhazování peněz, ale skvělá propagace městské dopravy
Foto: Facebook Jana Zieglera
Popisek: Jan Ziegler

Lidé mohou své zamilované vzkazy poslat českobudějovickému městskému dopravci emailem nebo jej přinést ručně napsané do informačního centra DPMČB v Mercury centru. Tato sdělení budou v neděli 14. února na svatého Valentýna svátku zamilovaných umístěna v rámečku v některém z trolejbusů jezdících na páteřních linkách 2, 3, 5 a 9.

Po velkém úspěchu s halloweenským autobusem v minulém roce je to další vynikající nápad vedení DPMČB. Někteří jedinci o smyslu těchto akcí pochybují a mají starost, jestli to náhodou není vyhazování peněz. Já říkám, že nikoliv. Naopak tyto akce přispívají k popularizaci a zatraktivnění městské dopravy a mohou přivést do českobudějovických autobusů a trolejbusů další cestující. Takové mimořádné jízdy jsou zpestřením, která mají mezi lidmi pozitivní ohlas, a přispívá to i k dobrému jménu dopravních podniků.

A tyto akce nejsou pouze doménou českobudějovického dopravního podniku, ale konají se i v jiných městech. Poměrně časté jsou svatomikulášské jízdy v prosinci a v Opavě nedávno vyjel do ulic masopustní trolejbus.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…