Jan Ziegler: Palestinští islámští teroristé se sešli v Moskvě

19.01.2017 21:10

Rusko se sice hlásí k boji proti islámskému terorismu, to mu však nebránilo v tom, aby na půdě oficiální státní instituce tolerovalo kongres vrahů - muslimských radikálů. Byl to nepřátelský akt vůči Izraeli.

Jan Ziegler: Palestinští islámští teroristé se sešli v Moskvě
Foto: Facebook Jana Zieglera
Popisek: Jan Ziegler

Zmíněné setkání se konalo 15. – 17. ledna v Moskvě v Institutu Orientálního ústavu Ruské akademie věd. Přítomno bylo asi osm palestinských organizací, z nichž některé jsou na seznamu teroristických uskupení v USA a Evropské unii, v Rusku však nikoliv a měly jednat o palestinské národní jednotě. Mezi nimi byly i Fatah, Hamás, Palestinský islámský džihád a další. O čem se asi dotyční bavili? Zřejmě o tom, že židovský stát je třeba zlikvidovat a jeho obyvatele naházet do Středozemního moře, jak to Arabové plánovali už za časů neblahého egyptského prezidenta Násira.

Tato hnutí mají na svědomí únosy a vraždy izraelských civilistů včetně žen a dětí. Tak například tzv. Demokratická fronta pro osvobození Palestiny kromě jiných ohavností zajala v jedné izraelské škole 89 dětí jako rukojmí a 25 z nich zabila. Dále její členové vraždili těhotné ženy a dávali bomby do autobusů, restaurací atd.article_photo

Kdyby se zmíněné lidské zrůdy sešly na konferenci v sídle nějakého soukromého spolku, dalo by se to pochopit tak, že s tím Kreml nemá nic společného. Jenomže Ruská akademie věd patří mezi ctihodné státní instituce a její akademici mají velmi blízko k současné vládnoucí moci. Ale ta to hanebnost by nás to nemělo překvapovat. Ruský prezident Vladimír Putin jako bývalý komunista a kágébák je člověk bez jakýchkoliv zásad. Když se mu to hodí, je ateistou, pak se zničehonic promění v pravoslavného věřícího, jindy tvrdí, že Izrael je spojencem Ruska v boji proti terorismu, pak ale na setkání Ligy arabských zemí, podpoří vznik nezávislého palestinského státu atd. Nicméně Rusko tímto činem opětovně dokázalo, že islámský terorismus ve skutečnosti podporuje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

12:17 Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

Dvacet let od vstupu České republiky do Evropské unie je významným výročím v historii naší země a za…