Jan Ziegler: Po zápase si soupeři podají ruce

26.01.2018 20:21

A myslím si, že by tak mělo být i po volbách. Já jsem kdysi na krajské úrovni hrával národní házenou, tak vím, o čem píši.

Jan Ziegler: Po zápase si soupeři podají ruce
Foto: Facebook Jana Zieglera
Popisek: Jan Ziegler

Přiznám se, nebyl jsem žádným beránkem. Hrával jsem v obraně, někdy i dost tvrdě, a někteří kamarádi mně z legrace říkali, že jakmile vejde na hřiště, tak se jindy mírný Honza mění v bojového býka. I rozhodčím jsem nadával, a tak byl právem vylučován. Nicméně zápas končí hvizdem sudího a po zápase jsme si se soupeři podali ruce a normálně spolu dál kamarádili a třeba i zašli na pivo. Také sportovci, kteří mají v sobě ducha fair play, neuráží poraženého. To dělají jenom ubožáci. Koneckonců bez poraženého by nebylo vítěze.

Také nemám rád, když ten kdo prohraje, hledá chyby v rozhodčích, terénu (ten je přitom pro obě mužstva stejný) atd. Poražený by měl hledat především chyby sám u sebe, a nikoliv u druhých. To je nejhorší co může dělat, protože pak nemá šanci na zlepšení.

Jsem toho názoru, že takhle nějak by to mělo být i v rámci volebního zápasu a mysleme na to v sobotu odpoledne. Nenávist není řešením. Přeji každému vše dobré.

Jan Ziegler

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.