Jana Zwyrtek Hamplová: Nikoho nezajímá soukromí dětí

30.08.2020 17:58

Komentář na facebookovém profilu k reality show televize NOVA Výměna manželek.

Jana Zwyrtek Hamplová: Nikoho nezajímá soukromí dětí
Foto: archiv
Popisek: Jana Zwyrtek Hamplová

V souvislosti se sebevraždou účastníka pořadu Výměna manželek si dovolím připomenout, že proti pořadu jsem protestovala už před mnoha lety, když jsem rok pobývala ve sněmovně. Všichni tu hájí práva kde koho, a nikoho nezajímalo a doposud nezajímá, že soukromí dětí je vystaveno v zájmu sledovanosti tisícům očí, a že jednou v dospělosti z toho mohou mít pouze trauma. Nic se tehdy nestalo. Nechápu, proč se ale diví dnes někdo oné sebevraždě. 

Z ČLÁNKU:
Na pořad si stěžovala i poslankyně Jana Hamplová (nestr. v klubu ČSSD). Nelíbilo se jí, že do show byly zatahovány děti jako účinkující a že si podle ní pořad "zahrával" s jejich psychikou a zdravím. ZDE.

"Děti mají svá práva, svou důstojnost a nemají být vystavovány stresu, kterým nepochybně uměle vyvolaná situace v reality show je. Zveřejňování jejich záběrů v takové formě je často proti zájmům těchto dětí, které se mohou stát terčem posměchu okolí, nebo mohou být stresovány sociální situací, na kterou nebyly připraveny," napsala poslankyně v žádosti zaslané radě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…