Jaroslav Kopista: Za svobodou! Kupředu levá, zpátky ni krok

29.10.2020 0:09

Tak jsme zase o krok blíže k odhalení podstaty velkého podvodu a lžím, kterými nás ohlupuje ta naše prolhaná vláda. Včerejší srdnaté shromáždění chrabrých odhalovačů pravdy nám vneslo tolik potřebné světlo a naději do našich hloupých hlav.

Jaroslav Kopista: Za svobodou! Kupředu levá, zpátky ni krok
Foto: Repro Youtube
Popisek: Koronavirus SARS CoV-2

Bylo úžasné pozorovat dav několika set svobody milovných antirouškařů, který se pokoušel zahnat vlajkami ty fámy o koronaviru. Frenetický řev klaunů za mikrofonem rovněž vyděsil toho směšného koronavira, který se dal na zběsilý úprk před přítomnými hrdiny. Podlí ničitelé našeho hospodářství rovněž zalezli a v němé hrůze sledovali úderná vše odhalující fakta řvaná do celého světa.

Národ, který má ve svém středu takto osvícené hrdiny je beze sporu národem šťastným. Je potřeba rozbíjet, zpochybňovat a na troskách všeho stavět nové ideologie, založené jen a jen na totální absolutní svobodě a ekonomice. Biologické zákony jsou samozřejmě nepodstatné a není třeba na ně brát ohled. Je důležitá bezbřehá svoboda, zejména v této době, ať to stojí co stojí. Je krásné letět na druhý konec světa a prožít romantickou dovolenou třeba v New Yorku nebo Riu de Janeiru a plný dojmů a koronaviru se vrátit zpět. Po této důležité svobodě nesporně všichni touží a mnohý hořce zapláče, když se mu zrovna nedostává. Rovněž  určitě každému chybí jeho nezpochybnitelné svobodné rozhodnutí jestli se zleje fernetem v Techte Mechtle nebo absintem u stánku na Staroměstském náměstí.

Klauni za mikrofonem měli na včerejším šíření osvěty o všem jasno. Škoda, že zbytek hloupého národa to tak jasně nevidí. Ona ta biologie a sociální souvislosti jsou trochu složitější. Vyčerpaný personál nemocnic by o tom koronaviru taky mohl ledacos vyprávět. Při tomto tempu šíření této chřipečky zkolabuje naše zdravotnictví v horizontu pár týdnů. To ovšem naši osvětáři budou považovat za sprostou fámu a zase někde zdvihnou své prapory za nekonečnou svobodu a proti zlým panikářům. Jen na okraj - jedna naprosto nepodstatná a zbytečná, nesporně vylhaná informace – VČERA PŔIBYLO K 18. HODINĚ DALŠÍCH 8.244 NOVÝCH PŘÍPADŮ KORONAVIRU. Jedná se zatím o jeden z nejvyšších nárůstů. Problémy s nárůstem mají např. i v Německu, Slovensku a Itálii. Hrdinové, odhalovači, antirouškaři, co vy na to?

Jaroslav Kopista

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Jemelík: Perly senátorky Kovářové

9:44 Zdeněk Jemelík: Perly senátorky Kovářové

Z fotografie na stránkách Parlamentních listů se na mne usmívá veselá stařenka. Je to senátorka Dani…