Jaroslav Lád: Už dlouho mě někdo nenazval debilem...

26.02.2021 21:29

Já osobně jsem přesvědčen, že se dnes s námi hraje "smrtelný tanec s vlky". Nouzový stav nebo protiepidemický zákon? Koho normálního z nás to zajímá, jaký je název opatření? Nálezy Ústavního soudu s podtextem politagitky? Koho z nás nemocných/umírajících to zajímá? Komu z nás, našim příbuzným, kamarádům a známým to pomáhá? Hašteření o důvodech nouzového stavu, hloubky vysvětlení a datech? Kdo chtěl, mohl vědět potřebné, kdo ne, tak vysírá. Brzdění viru a zkoušky a omyl? V nepoznané biologické válce je to normální. Hlas lidu? V biologické válce, jako v každé jiné nerovné válce prostě nemožné! Atd. Atd? To by se nikdy nedošlo ke konci otazníků.

Jaroslav Lád: Už dlouho mě někdo nenazval debilem...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Andrej Babiš byl v Ústřední vojenské nemocnici naočkován druhou dávkou vakcíny proti Covidu 19

Nepřítel je stále dravější a silnější, vítězí, poškozuje naše zdraví a jde po našich životech! Tedy i dnes odpovědní, ze zákona vláda, musí nastolit nejen nouzový stav, ale až stanné právo s tvrdými sankcemi.

Neukáznění nezodpovědní rozsévači a napomáhači = váleční kolaboranti.

Jejich řešení v probíhající válce:

Poprvé upozornění a záznam, podruhé mírnější trest finanční, ale bolavý, potřetí drakonický trest finanční a bez jakékoli podpory společnosti.

Zodpovědní a odpovědní 5x silnější tresty, potom společnost pochopí vážnost biologické války, a nikdo ji nebude muset oblbovat rozsahem odůvodnění a daty -"fialkováním“ atd!

Drakonické? Ano je, ale ve válce obvyklé!

Jde ale přece o to, chránit přednostně práva nás, nás mlčící a ukázněné většiny!

"Válečné řešení" a ne dnešní "žižli-pižli", jen proto, aby se někdo nezlobil

  1. Tedy co jde, omezit a zavřít na dobu nezbytně nutnou, dle epidemiologického modelu, a tím omezit komunitní přenos - potravu nepřítele (viru), k jeho blahobytnému životu, šíření a rozmařilého zabíjení z nadbytku potravy!
  2. Kdo nechce být očkován nebo se nechce nechat pravidelně vyšetřovat dle protiepidemiologického schematu a umožňuje viru mutovat = bez jakékoli podpory společnosti.
  3. Kdo záměrně pomáhá k šíření viru a ohrožuje svoje, potažmo naše zdraví a život, ať hradí náklady léčení a ochrany života svého, ale i těch, které nakazil a kaje se za své hříchy za zabité! Izolace ze společnosti při ještě větší smrtnosti nutná (př. mor, lepra a další).

Vakcinace je v dohledu, to je světlo na konci tunelu, že bude po dlouhém čase zase lépe. Proto nechápu "hříbky z ÚS" a jiné, že hrají kartu, že se málo ví, vysvětluje atd.

Kdo nemá "IQ tykve", dozajista měl dost informací a doporučení vlády a jejich epidemiologů.

Nechápu ani opozici, že hraje falešnou kartu a obrací se v době zuřící biologické války na soudy a media, zda rozhodnutí jsou ústavně právně konformní. Většinová společnost opatření vzala za své a podřizuje se jim, tím získala nejvyšší společensko-právní vážnost. Bohužel jsou i kverulanti, kteří si "chtějí žít", ale neuvědomují si, že si žijí na úkor jiných.

Je to divná hra s naším zdravím a životy.

Nebo je snad motiv opozice nízké povahy, že když je už vidět, že vakcinace, promořenost, nové léky, ale i počasí do léta zafungují a vláda prokáže, že za cenu mnoha obětí, ústupků, ale i omylů biologickou válku zvládla a společnost se uklidnila, tak že by na opozici nezůstaly žádné "předvolební metály"

To snad opravdu ne!

Odpovědnost má ze zákona vláda, ale nejen vláda! Máme ji i my všichni, kteří neneseme odpovědnost ze zákona, ale neseme každý odpovědnost morální.

Tedy o co vlastně dnes jde? Podle mě o "vrtění psem" a tím být vidět a slyšet.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …