Jiří Vyvadil: Bradáčová chce zřejmě zlikvidovat celý protikorupční útvar

29.04.2013 22:11

Ten útvar začal být nebezpečný, dovolili si stíhat náměstka ministra sociálních věcí Šišku, začal prověřovat aktivity jejího exmanžela, drze obvinil celou pražskou radu, jindy pak Julínka…

Jiří Vyvadil: Bradáčová chce zřejmě zlikvidovat celý protikorupční útvar
Foto: Archiv JV
Popisek: Advokát Jiří Vyvadil

Ministři spravedlnosti i vnitra nominovaní ODS bledli, Nečas hovoří o plukovnících, kteří nám nebudou diktovat, kdo má být ve vládě. Smyčka se strahuje…Co s tím, když Rath přes veškeré úsilí u voličů nezabral…?

Ne, nejsem obdivovatelem paní Bradáčové. Myslím si, že je schopná…Všeho…Všeho, když jde o vybojování osobní pozice. A slouží těm, kteří ji povoilali – to není v rozporu. Zdá se, že protikorupční policie přišla na celou řadu podivností, o kterých z opatrnosti raději státním zástupcům neříkali… Asi tušili a právem, že by je zastavili. Martince Bradáčová  odrovnala, ale zdá se že protikorupční útvar si troufale chce v trestních stíháních pokračovat.

A tak je třeba posílit podezření. Ne už jen Martinec, ale mnozí členové tohoto útvaru mají jediný cíl : Zničit krtka, opravuji : Bradáčovou.

A tak nám paní vrchní státní zástupkyně předvádí obludný svět, kdy jediným cílem toho prohnilého útvaru je likvidace její osoby…O nic jiné těm bídákům nejde.

Roztomilé.

Jak dlouho jí na to budou všichni politici skákat ?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Vyvadil

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: Konec kauzy Vrbětice

15:22 Petr Hampl: Konec kauzy Vrbětice

Denní glosy Petra Hampla.