Jiří Vyvadil: Díky, sorosovci, za to fiasko… Alespoň jsme si ledacos znovu ujasnili

24.11.2018 19:34

Ten pokus o prosazení nedůvěře vládě byl velmi užitečný. Ne nedělám si legraci. Doba není zcela jednoduchá a ne Rusové, ale nepochybně naopak především Georges Soros se prostřednictvím svých nadací a nevládních organizací snaží uzpůsobit svět svým představám. A tedy i u nás.

Jiří Vyvadil: Díky, sorosovci, za to fiasko… Alespoň jsme si ledacos znovu ujasnili
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vyvadil

Někde se mu to daří. Jinde bohudík ne.

Jeho stopa byla zřejmá nejen například při finanční podpoře Havla a chartistů a podobně též kdysi při podpoře mladého Orbána, ale dramaticky se mění později. Jak známo Soros chtěl v Praze založit Středoevropskou universitu a přes nátlak Václava Havla, Václav Klaus to kategoricky zarazil. Dodnes tvrdí, že Soros je zlo…To asi Klaus neměl dělat. Mimochodem potom přišel sarajevský atentát, který vedl ke svržení jeho vlády, jehož vůdčí postavou byl Jan Ruml, chartista, a přirozeně dnes člen Nadace Open Society Fund. Je to jasné všem? To aby nebyly pochybnosti, že Soros není jakési imaginární vzdálené zlo, ale reálná nebezpečná postava.

Že byl hlavním podporovatelem a finančníkem kyjevského euromajdanu, který vyústil v krvavou  občanskou válku na Ukrajině je známo z otevřených zdrojů a že dělá vše proto, aby se Ukrajina stavěla proti Rusku platí taktéž.  Že podporoval arabské jaro, které načas rozvrátilo Blízký východ a jeho důsledky cítíme dodnes snad každý ví.

Že před půl rokem prezident Kiska, který se předtím v USA u Sorose zastavil New Yourku, vyvolal puč ke svržení premiéra Fica pod záminkou, že zorganizoval vraždu novináře Kuciaka a jeho snoubenky, ač se následně prokázalo, že Fico, ač odstoupivším s tím fakt nemá nic společného. Ale to byly týdny masivních pouličních protestů.

PRO NÁS Z TOHO VYPLÝVÁ SKVĚLÁ ZPRÁVA. SOROZOVSKÁ OPOZICE PŘES MASIVNÍ PODPORU VŠECH MÉDIÍ I TZV. INVESTIGATIVNÍCH NOVINÁŘŮ JE SLABÁ A NAVÍC DILETANSKÁ. A Soroz na rozdíl od Ukrajiny, Slovenska či Blízkého východu pro tentokrát u nás pohořel.

Co se dál ukázalo?

Že podobně tak jako v USA všechna média, kromě snad Fox news jsou nenávistné vůči Trumpovi, jsou naše média, zejména přímí podporovatele Sorose nenávistné proti Zemanovi s Babišem.

Ale mohou křičet, mohou lhát, mohou přijít s jakýmkoliv nesmyslem, ale stále tu převažující 55% tní většinu nepřesvědčí.

TO JE DALŠÍ SKVĚLÁ ZPRÁVA.

A možná jeden závěr na konec.

Pánové Fiala a Bartoš představitelé dvou politických stran, které zůstávajísou s odstupem přes 50 % za ANO byly hlavními organizátory sněmovní taškařice.

Babiš jistě má chyby. Konec konců to má každý. Ale je velmi dobrým premiérem. Představa, že by premiérské křeslo mohl nastoupit ať již Fiala, která jen nabubřele hlásá prázdné vyčpělé floskule, které používala ODA před 25 lety, a nebo Bartoš, který jen umí bonzovat českého premiéra do Evropské komise a jen donekonečna plácat o digitalizaci je absurdní.

A v tom je i jejich problém.

ANI BARTOŠ ANI FIALA NA PREMIÉRSTVÍ NEMAJÍ. TAKŽE SOUHRNĚ ŘEČENO:

BUDOU V OPOZICI I PO PŘÍŠTÍCH SNĚMOVNÍCH VOLBÁCH.

Asi tak.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jan Keller: Pevnost jako řešeto

11:34 Jan Keller: Pevnost jako řešeto

Evropa je připravena posilovat svoji vojenskou přítomnost na východní hranici, aby zabránila možné r…