Jiří Vyvadil: Doufám, že komunisté brzy povedou před ČSSD. Sobotka je neskutečný

13.05.2016 20:36

Každý národ musí mít svou sebeúctu a má své historické povědomí. Sudetští Němci tvořili pátou kolonu Adolfa Hitlera při rozbití Československa. To komunisté vědí, ale sociálně demokratický premiér ne. Už aby skončil.

Jiří Vyvadil: Doufám, že komunisté brzy povedou před ČSSD. Sobotka je neskutečný
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vyvadil

Že fanatický rusobijec, klerikál a antikomunista Herman jede na sjezd sudetoněmeckého landsmannschaftu, není zase tak nic překvapivého. To je u klerikálů typické.

Jezdil tam a pronášel projevy o genocidě Karl zu Schwarzenbeg, jezdil tam a pronášel projevy i třeba Cyril Svoboda...

Že ovšem účast na této akci pozitivně podporuje i Bohuslav Sobotka, je neslýchané. Jeho slova, že tím ministr Herman realizuje politiku vlády na spolupráci s Bavorskem, jsou šílená.

Jsem vděčen komunistům, že se tak ostře proti účasti ministra české vlády  na této revanšistické akci postavili. Sobotka jistě nepochopí, čím se vůbec provinil.

Nevadí. Zítra se koná sjezd KSČM. Doufám, že komunisté nastartují takové změny, že brzy odsunou ČSSD na třetí políčko v průzkumech veřejného mínění. Slušnému člověku už s ČSSD musela dojít trpělivost.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …