Jiří Vyvadil: Nečas není při smyslech. A spíše ani nikdy nebyl…

17.04.2013 10:31

Kdykoliv Petr Nečas udělá veřejně nějaký krok, o kterém si myslí, že to pomůže jemu či jeho straně, tak jen nechápavě vrtím hlavou a čekám na příští měsíc, že se ODS opět ve volebních preferencích propadne. A vždy se tak stane ….

Jiří Vyvadil: Nečas není při smyslech. A spíše ani nikdy nebyl…
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bývalý premiér Petr Nečas

Když s nadšením nutil svou stranu podpořit Karla Schwarzenberga, nemyslel jsem si samozřejmě, že Karel může zvítězit, ale že následně topka opanuje pravici a ODS drtivě bude klesat, bylo jasné….

Když Nečas se slovy : „Já sám, já sám“, šel podepisovat 80% národa odmítané  dohody o platbám desítek miliard církvím, nebylo pochyb o tom, že mu to  logicky to musí vzít další body.

Když – jako totální trotl- jele do Bavorska a tam se omlouval sudetským Němcům – bylo to na svěrací kazajku…

Když v týdnu  jel do Afganistánu, kde zjevně Taliban do 2 let opět zaujme své bývalé pozice, už jsem se smál.

Když dneska tlachal, že ČSSD jedná na objednávku komunistů při destrukci ÚSTR, už jsem se chechtal. Vždyť proboha tento politický původně echt pravicový ideologický bič na komunisty nikdy vzniknout neměl a ČSSD její aktivita může jen pomoci… ať se dají ty milióny třeba v podobě grantů Ústavu pro soudobé dějiny akademie věd. Tam jsou alespoň skuteční vědci. A nebo ještě lépe na boj proti nezaměstnanosti. 

Jeho dnešní hřmění o možné likvidaci tohoto pochybného útvaru ukázalo, že už vlastně neví, jak si ty preference získat. Ale mohu ho uklidnit. Nezíská je. Je směšný, moc směšný…

Ten chlapec byl velmi učenlivý žáček, vzorný student, jedničky z marxismu- leninismu a možná se tajně  doma modlil. (Pochybuji, že se odvážil jít v neděli jako člen zlaté brigády socialistické práce do kostela) .

Jeden den u Jíkové, druhý den v Afganistánu, dnes s Herrmanem.

Plácá a plácá. A když najednou se jej jeden racionální redaktor zeptal, a co chce s tím jako premiér dělat, byl v úzkým. Logicky s tím dělat nemůže nic. Ten idiotských zákon i se složením orgánů přijali jeho poslanci a jeho senátoři v hloupoučké víře, že složení Senátu přece nikdy nemůže být levicové…  

Nečas je skutečně asi největší premiérský exot… Žije ve svém bludném světě a klade důraz na věci, které většině jsou naprosto ukradené.

Petr Nečas nechápe, že Afganistán, ÚSTR atd. jsou marginálními záležitostmi, že podstatné je, že  lidé naprosto ztratili víru, že se za jeho vlády už konečně mohou mít líp.

Ale to je problém, všech  přechytralých žáčků: Mají mnohé naučené. Ale podstatu nechápou.

Pro opozici je Nečas darem z nebes.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Vyvadil

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: O ruských špionech

16:14 Petr Hampl: O ruských špionech

Denní glosy Petra Hampla.