Jiří Vyvadil: Sorozovci, máte smůlu. Čeká vás „černý pátek“

20.11.2018 16:18

V pátek na 99,9 % dostanou zahraniční i zejména zdejší sorozovci či bakalisté (tzv. prozápadní liberálové, globalisté, sluníčkáři, genderisté, vítači, havlisté, pravdoláskaři, tzv. bojovníci za svobodu, profesionální rusofobové, a já nevím, jak ještě jinak je charaktzerizovat) na prdel, řečeno od plic, či zažijí Waterloo, řečeno s grácií.

Jiří Vyvadil: Sorozovci, máte smůlu. Čeká vás „černý pátek“
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vyvadil

To slovo … na prdel se mi prostě vnutilo, a pokud mi jej v redakci vyškrtnou, nebudu jim to vyčítat, ale není přirozenějšího českého synonyma jako reakce na opětovné fanatické mediální štvanice, na osobu, která prostě osobám výše pojmenovaným vadí, protože i když se snaží, je a vždy vadit bude, a jde přitom o střet, který se odvíjí od USA přes Evropu po Rusko (tam je v podobě Navalného nejslabší).

Bojuje se všude.

Jde o úporný boj a záleží na politické vyspělosti národa, jak se odvíjí. V USA je to na hranici občanské války a pomalu na nože mezi demokraty a republikány, kde překvapivě Trump neutrpěl takovou porážku, jako jeho demokratičtí předchůdci Clinton a ještě snad více Obama v podobné situaci.

Ve Francii, kdy před rokem a půl triumfoval sorozovec Macron, se situace obrací a jeho podpora je už dnes nižší, než u představitelky patriotického a protiemigračního hnutí, Marine le Pen.

V Maďarsku a Polsku přes veškerý tlak Bruselu se drží Orbán a v Polsku Kacynsky, který ovšem zároveň je nebezpečný svou touhou po vojenské konfrontaci s Ruskem.

Na Slovensku úlohu trojského koně sehrál možná nejfanatičtější sorozovec prezident Kiska, který tak dlouho spojoval vraždu jednoho okrajového novináře Kuciaka s Ficem, až ten jako premiér padl. Nepadla sice jeho strana, ale odstoupení Fica lze brát minimálně jako taktický sorozovský postup.

Také v Česku, v zemi, která leží v srdci Evropy, se celý politický boj redukuje přesně ve smyslu prozápadního, havlistického pojetí světa a babišovského, zemanovského pragmatického a v jistém smyslu přirozeného až trumpovského pohledu.

Už několik let tak prozápadní liberálové bojují proti Zemanovi a Babišovi.

Zatímco ovšem na Slovensku sorozovští novináři mají pré a svrhávají vlády či prosazují svého prezidenta, v Česku mají trvale smůlu.

Je to u nás samozřejmě rozdíl o nějakých 10 procent, ale ty jsou a zřejmě budou stále rozhodující.

Když před tuším 14 dny ekvipa opozičních stran, čítajících 92 hlasů ve Sněmovně, vedená snad největším megalomanem české politiky, který má sto padesát titulů, ale ač údajně vynikající politolog, neumí počítat do sta, a už vůbec nerozumí většinovým náladám obyvatelstva.

Předem se člověk musel smát, jak ta jeho akce a hlupáčků, kteří stáli vedle něho, zase dopadne.

Češi jsou prostě jiní, než si Brňák Fiala myslí. Jsou nejvíc euroskeptičtí ze všech evropských národů, nesnáží autoritu nějakého vzdáleného centra, dříve Moskvy, dnes Bruselu a zčásti též Washingtonu. A hlavně nejsou tak bigotně ideologičtí, jak by si naše opozice přála. Chtějí mít právo pochybovat a žít si po svém, když tedy už mohou.

Ač se naše sorozovská média snaží sebevíc, Češi jim věří tak ze 40 procent a médiím tzv. veřejné propagandy ještě méně.

Proto kdysi fanatická protiparoubovská kampaň vynášela ČSSD až ke 32 procentům, proto nemohl zvítězit Drahoš, ale zvítězil Miloš Zeman, a proto stále vítězí Andrej Babiš a jeho ANO a znovu půjde díky nechutné sorozovské kampani Slonkové a Kubíka nahoru.

Ne vše se i té nesorozovské části obyvatelstva musí líbit. Někdy dostáváme tachykardie z toho, že chce Zeman s Babišem zůstat v Afghánistánu, ač nikdy v minulosti žádný vetřelec tam nezvítězil. Ale co naděláme, pravici si tím nezískají a my jim to musíme odpustit.

Jde o celkové pojetí.

Zeman je Zeman, Kiska je sorozovec.

Babiš možná někdy neví, co je. Ale bez Zemana, a v tom je to přehledné, by možná mohl padnout.

Hlupák Fiala opět posílil závislost Andreje Babiše na Miloši Zemanovi a to je v obecně protisorozovském smyslu pro nezávislé Česko obrovskou výhrou.

Přejme v zájmu naší vlasti sorozovcům černý pátek.

Takto vláda rozhodně nepadne.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…