Josef Reiman: Čím by televizní komentátoři neměli být

04.07.2013 10:33

Prosím nezaměňovat termín komentátor za inkvizitor či ten, který rozumí všemu a je jej na tomto postu škoda.

Josef Reiman: Čím by televizní komentátoři neměli být
Foto: Hans Štembera
Popisek: Václav Moravec ve svém diskuzním pořadu

V neděli pan Moravec a další dny pan Klepetko nám názorně ukazují čím vším by televizní komentátoři neměli být. Určitě ne jako všeználci a lodivodi české politiky, jak je tomu v případě toho prvně jmenovaného a  rozmlouvači či dehonestátory, jak to ten druhý jmenovaný předvádí už druhý večer za sebou v rozhovorech s  aspiranty na nové ministerské posty. Spíše to vypadá tak, že by oni dotčení pánové uměli být minostry přes všechno a všechny. Kolik je v jejich slovech „moudrosti a tolerance“. Člověk se bezděky musí ptát v čí prospěch jednají a kdo může mít z jejich rezultátů užitek. Snad by byli dobrými vyšetřovateli, ale komentátory? Nesporně jde o manipulaci s míněním prostých občanů.

Zjednodušeně řečeno to vypadá tak, že jejich úkolem je donutit občany, aby přestali jejich relace v TV sledovat. Lidé by zřejmě měli bez velkého překvapení  pochopit proč je nezbytné, aby se k vládě vrátila banda lumpů, kteří už ukázali co umějí. Je to komplex nečistých myšlenek a záměrů. Vše vypadá, že jde o komplot koaličních korupčníků s mediálními prostitutkami.

Lidé, mějte se na pozoru, jinak se dočkáme nepěkných věcí. Nyní se budou páni ministři v demisi stěhovat ze svých pelechů a je na nás, abychom jim dokázali, že hra skončila, vrata se zavřela a není cesty zpět, jinak Pán s námi. Věřme, že jejich jména se nám ztratí z očí, ale z mysli bychom je vypouštět neměli, protože jsou dostatečně podlí, aby o svoje posty bojovali až do krajnosti. Jim přece vůbec nejde o lidi, ale o moc.

Všimněme si jak spořivý a odpovědný ministr financí v posledních dnech rozdává peníze na všechny strany. Bohužel nejde o dobrou vůli, ale o snahu způsobit tím nové vládě nemalé těžkosti. Stále slyšíme a čteme pomluvy a lži.

Tak tedy buďme ostražití, ještě zdaleka není dobojováno. Za zády máme novou pátou kolonu, která čeká na svou šanci. Nedopřejme jim chvíli klidu.

Josef Reiman 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Josef Reiman

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…