Josef Reiman: Pan Kalousek názorně předvedl, kdo je lídrem této vlády v demisi

25.06.2013 21:30

Bezprostředně po volbě nového premiéra se předvedl do dneška latentní lídr „vlády rozpočtové odpovědnosti“. Pan Kalousek jako správný dogmatik vysvětlil, kdo je tím jediným legitimním a odpovědným člověkem, který když se neožere může řídit tento stát až do záhuby. Je to prostě jeho povinnost. Lidé se volně nadechnou až tato garnitura lumpů, korupčníků a nyní také ztroskotanců opustí svoje kanceláře. Bezprecendentně zadlužuje s ostatními lemply tento stát.

Josef Reiman: Pan Kalousek názorně předvedl, kdo je lídrem této vlády v demisi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr financí Miroslav Kalousek

Již téměř celý den posloucháme tirády hasnoucích hvězd české politiky. Úspěšně jí sekundují média včetně veřejnoprávní televize.

Myslím, že nikdo nepochybuje o tom, že strohé resumé pana Kalouska o neodpovědnosti nového premiéra je dáno téměř nezvládnutelným vztekem v situaci, kdy nová vláda odežene tuto zlodějskou smečku od koryt. Ano, přiznávám, i mnou dnes cloumají emoce. Místo vládnutí se zabývá vláda v demisi i náš povedený parlament již několik hodin pletichami a vyzařuje z ní nenávist „oprávněné většiny“ z dění ve dnech příštích.

Nikdo neodsoudil vládu v demisi za to, že její veškerá rozhodování byla špatná. Její poslední vyjádření ji však degradovala na nenávistnou louži, ze které stříká bahno na všechny strany.

Tiskoví sekundanti pokračují v masáži veřejnosti směrem k neomylnosti jediné garnitury, která dopustila rozkrádání naší republiky ve velkém.

Mýlí se pánové politologové a především novináři, kteří si za léta navykli pochlebovat odcházejícím vládcům a tím podporovali jejich politický styl  ve snaze odsoudit předem i to, co bude nová vláda teprve projednávat. Přece není logické, aby poslanci neschválili dobrý rozpočet jen proto, že jej připravili lidé, kteří  se nenechali dehonestovat nenávistnými řečmi těch odcházejících.

Jediný program současné vládnoucí garnitury je 101 hlasů, které však nejsou jisté. Navíc každý v této republice ví, že tato koalice má ve svém státě podporu jen nejvýše 15%. občanů.

Vyjádření odcházejících politiků ODS a TOP 09 je snahou o rozbití názoru veřejnosti a jde o opakování poplašné zprávy, která má znejistit občany naší vlasti.

ODS nedá jediný hlas rezultátům nové vlády, ale neuvědomuje si, že občané této země ¨projevili nesouhlas s touto stranou a její vládní koalicí.

Od ukončení jmenování nového premiéra už posloucháme jen výhrůžky odcházejících ztroskotanců a jejich repliky na jediné téma – 101 hlasů a náhle pochybnou snahu obracet se na občany této země. Celé roky je mínění občanů nezajímalo a najednou jsou jim ti opomíjení dobří stejně jako při předvolebních kampaních. Prostě nic nového, opět účel světí prostředky.Důvěra v odcházející a vyhrožující garnituru je mizivá. Tak jako tak odchází se historicky znemožnit.

Pro občany této země je to čas, kdy si budou muset dát veliký pozor, aby se tato sestava vyhozená dveřmi nevrátila zpět oknem.

Josef Reiman

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Josef Reiman

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jan Campbell: K věčnému míru

11:24 Jan Campbell: K věčnému míru

V mnoha zemích na světě, nehledě na harašení zbraněmi, tisknutí bezcenných dolarů a euro, dodávek zb…