Karel Orlík: Co si to ten šéf českých muslimů Alrawi dovoluje? Za tohle by měl být okamžitě vyhoštěn z ČR!

12.12.2015 17:16

Ve vyhrocené době kvůli invazi muslimů do Evropy byly použity občas drsnější výroky. Situace se trochu uklidnila, takže bych očekával uvážlivější slova.

Karel Orlík: Co si to ten šéf českých muslimů Alrawi dovoluje? Za tohle by měl být okamžitě vyhoštěn z ČR!
Foto: ČT24
Popisek: Muneeb Hassan Alrawi

Muneeb Hassan Alrawi, předseda Ústředí muslimských obcí v ČR, si dovolil slova, za která by měl být okamžitě vyhoštěn z ČR.

„Budu presidenta ČR nazývat Boko Zeman. A slovenského premiéra Fico Haram. Střežme hodnoty, kvůli nimž lidé mrzli na náměstích v listopadu 1989.“

Pan Alrawi se občas odvolával na „svou víru“. Nevím, jaký je zdroj jeho víry, ale umím číst a korán mám pozorně přečtený několikrát. Podle informací o „vymývání mozků“ dětem a mladistvým v tzv. islámském státě zabírá 2/3 propagandy čtení koránu. Kdo tvrdí, že bestiální zabijáci této islámské sebranky z celého světa nemají nic společného s islámem nebo koránem, je to lhář a demagog.

Není tajemstvím, že v zájmu úspěchu islámu je muslimům dovoleno lhát. Proto je velice naivní brát slova různých islámských představitelů vážně. Příklad: Egyptská univerzita al-Azhar je považována za „Vatikán islámu“. Její představitelé sice odsoudili teroristické útoky v Paříži, ale teroristické útoky palestinských Arabů proti izraelským civilistům schvalují! Proto nevěřím panu Alrawimu ani slovo. Do úst si bere „hodnoty 17. listopadu“, ale hájí hodnoty islámu, které jsou se svobodou a důstojností člověka neslučitelné.

Islámské zrůdy z teroristické organizace Boko Haram jsou svými bestiálními činy známy celému světu. Jejich náboženstvím je islám a zdrojem jejich víry je korán. Nazývat presidenta Miloše Zemana Boko Zeman je důvodem k podání trestního oznámení. Nazvat takto hanlivě nejvyššího představitele České republiky může jen sprostý zločinec, ať už se schovává za jakékoli náboženství. Plivnul tím do tváře většině české společnosti.

Vyšlo na eportal.parlamentnilisty.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

15:57 Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

Denní glosa Filipa Šebesty