Karel Orlík: Podívejte, koho chtějí vpustit do základních škol. Chraňte své děti!

19.05.2016 12:49

Přišel mi mail s nabídkou širší informovanosti o islámu pro české školství. Islámská nadace v Praze (INP) nabízí přednášky o islámu - základním školám, středním školám, gymnáziím, vysokým školám a jiným organizacím. Ačkoli jsem nabídku od INP nedostal osobně, přesto se k ní vyjádřím.

Karel Orlík: Podívejte, koho chtějí vpustit do základních škol. Chraňte své děti!
Foto: kr-stredocesky.cz
Popisek: Prázdná třída, ilustrační foto

Moji muslimští spoluobčané,

po přečtení vaší nabídky českým školám by se jeden mohl domnívat, že máte opravdový zájem rozšířit rozsah vědomostí o islámu mezi našimi žáky a studenty. Přesto mám dojem, že přicházíte pozdě.

Vaši souvěrci z Boko Haram, al-Kajdy, al-Nusry, somálského Šabábu nebo ISIL představují islám v jeho reálné podobě celému světu každý den. Všichni tito bestiální vrazi přísahají na korán a uctívají vaše východní božstvo Alláha. Nemůžete popřít, že vyznávají islám. Podobně nemůžete popřít, že islám a Alláha vzývají sunnité i šiíté, kteří se téměř denně navzájem zabíjejí před zraky celého světa. Vaše oblíbená odpověď zní, že to dělají extrémisté, nepřátelé islámu. Je snad Saúdská Arábie také nepřítelem islámu, když bombarduje šiítské souvěrce v Jemenu? Můžete říci, v které zemi se praktikuje opravdový islám? Budete v českých školách vyučovat islámské logice vašeho souvěrce Vladimíra Sáňky z pražské Muslimské obce, který uvedl v ČT v roce 2005, že„je logické, že nabudou-li muslimové v některé zemi většinu, budou usilovat o nastolení práva podle islámu.“(ČT 2005, režie Jiří Ovečka)

Budete v českých školách šířit tuto železnou logiku islámu?

Vašim povídačkám o islámské toleranci v multikulturním prostředí rozumný člověk nevěří. Den po zvolení muslimského starosty v Londýně mohli jeho obyvatelé číst reklamu na patrových autobusech, "Subhan Alláh," neboli "slávu Alláhovi", zatímco křesťanský film akentura DCM do kin nepustila, aby neurazila ne-křesťany, tzn. muslimy.

Plánujete takové reklamy i pro Českou republiku, když vás bude víc? Budete klamat české žáky a studenty lžemi, že muslimská armáda provedla invazi do Španělska v roce 711 na pozvání tamních občanů? Budete jim vyprávět o staletích islámské nadvlády v Evropě, kam je nikdo nezval?

Budete je informovat o ďábelském vynálezu vašich tureckých souvěrců, odevširme? Jak vyznavači vašeho „milosrdného“ božstva odebírali křesťanským rodinám v Evropě po dobu 200 let tisíce chlapců, aby z nich vychovali bez mateřské lásky nemilosrdné zabijáky a dívky do harémů? Řeknete jim, že muslimští Arabové byli po staletí největšími lovci černých otroků?

Navrhoval bych vám lépe dělat přednášky ve školkách. Předškolní děti vám budou spíše věřit příběhy koránu o mluvícím mravenci (27:18), o mluvícím dudkovi (27:22), o mluvícím Ježíšovi v kolébce (19:30) nebo o telátku ze zlata, které bučelo (7:148), o zvířeti, které sežralo královské žezlo (34:14), nebo že vaše božstvo má potřebu, aby jeho trůn andělé nosili? (40:7)

Do základních škol bych vás nepouštěl. Mohli byste si totiž už v první třídě vybrat budoucí manželku, jak to udělal váš největší duchovní vzor.

Převzato z blogu autora, titulek upraven redakcí.

Vyšlo na eurabia.parlamentnilisty.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jan Campbell: K věčnému míru

11:24 Jan Campbell: K věčnému míru

V mnoha zemích na světě, nehledě na harašení zbraněmi, tisknutí bezcenných dolarů a euro, dodávek zb…