Klára Samková: Proklínám vás

08.06.2016 19:57

Moje krátká řeč, přenesená na závěr setkání "Za svobodu slova" před rezidencí tureckého velvyslanectví dne 7. 6. 2016.

Klára Samková: Proklínám vás
Foto: Úsvit přímé demokracie
Popisek: Klára Samková

Z toho, že neumím držet tento přistroj, (magafon) vidíte, že držím něco takového poprvé.

V každém případě vám děkuji za to, že jste přišli a hlavně děkuji za podporu mé osobě, i když samozřejmě o mě se tady vůbec nejedná. Jedná se tady o něco úplně jiného a to je naše země a český národ. Petr Hampl mi to částečně vzal z úst, ale já bych řekla, že kdybych měla popsat někomu český národ a české dějiny, tak bych je charakterizovala dvěma větami, za prvé, celé české dějiny se odvíjejí od toho, jestli souhlasíme nebo nesouhlasíme se vstupem. Branibory v Čechách to začalo a americkým radarem v Brdech to nakonec skončilo.

Nyní tady opět řešíme naší tisíciletou tradici a tisíciletý problém, zda souhlasíme se vstupem a to tentokrát islámu. Takže abych to shrnula, nesouhlasíme se vstupem islámu na území České republiky.

Dokonce nesouhlasíme se vstupem islámu na území Evropy.

Druhou otázkou je otázka pravdy a svobody slova, kdy jsme jediný národ, který má svého mučedníka, svého takřka svatého, Jana Husa, který za svobodu slova zemřel. Myslím si, že pan velvyslanec by si měl zopakovat - případně jsem ochotna se svými dvěma doktoráty z dějin státu a práva doplnit vzdělání panu velvyslanci - něco o historii českého národa. Protože ten největší úder nebyli čeští muži, ale byly to české ženy, a ty, pane velvyslanče, jste právě teď naštval. Vy si myslíte, že vám dáme naše dcerušky. Nedáme. Nedáme vám ani naše staré matky, ba dokonce vám nedáme ani naše muže, a ano ani tchyně.

Pakliže budete zasahovat svým islámem na naše území a do našich věcí, pošleme na vás naše syny a ti, až vás porazí, uzavřete potupné příměří s námi, s českými ženami, kterých se báli i gestapáci.

A protože, pane velvyslanče, nerozumíte diplomatickému protokolu, udělám teď něco, čemu budete rozumět.

Proklínám vás, proklínám vás, proklínám vás! Umřete dřív, než zplodíte syny, a umřete beze cti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

15:22 Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

Na 1. května 2024 připadá 20. výročí našeho vstupu do Evropské unie. Náš veřejný a mediální prostor …