Leoš Prokeš: Prezident, nebo hovado?

13.11.2017 10:34

V minulých prezidentských volbách volil jen málokdo svého vysněného kandidáta. Většina voličů volila „menší zlo“, z čehož jako vítěz vyšel Miloš Zeman...

Leoš Prokeš: Prezident, nebo hovado?
Foto: Archiv Leoše Prokeše
Popisek: Leoš Prokeš

Dnes je ale zcela jiná situace. Máme tu kandidáty, kteří to myslí vážně a nejsou spojováni s kontroverzní minulostí. Nejsem bulvární deník, dopisovatel či redaktor novin, které vlastní politicky provázaný majitel.

Boj o hrad bude připomínat wrestling, jelikož Drahoš s Horáčkem se servou o podobně smýšlející voliče, kdy si dovolím předpovědět, že uspěje Drahoš a Horáček odejde jednou provždy z politické scény jako zpráskaný pes.

Druhý velký boj propukne mezi dosavadním prezidentem Milošem Zemanem a Mirkem Topolánkem. Tady už půjde do tuhého. Jak všichni víme, prezident Zeman i pan Topolánek jsou opravdoví lídři s obrovskou schopností přesvědčit voliče. Jsou to jedineční politici svého druhu a jen málo dosavadních politiků se s nimi může srovnávat.

Důležitější je fakt, že tito pánové nejsou jen výborní politici, ale také zkušení lháři, populisté a ke zlodějnám nemají daleko . Jen pro vysvětlení: Zeman mi neukradl auto, peněženku či kolo z garáže. Prodal ale např.nevýhodně OKD, Unipetrol Babišovi,(sanace bank), ...a to už je zlodějna .

Další kandidat Mirek Topolánek a jeho Toskánská aféra, nebo kauza Marek Dalík. A mezi těmito kandidáty se mám rozhodovat ve volbě prezidenta ČR? Mám se rozhodnout dle toho, který z nich uškodil méně občanům ČR a opět z toho odvozovat kdo je tzv. menším zle pro naši zemi?

Jednoduše řečeno, prezident musí být člověk, který bude reprezentovat Českou republiku, ne multikulturní EU. Prezident musí být člověk z lidu. Člověk, který je schopný občanům naslouchat. Drahoš a Horáček by mohli kandidovat na komisaře EU, jelikož ČR by se pod jejich vedením změnila v děvku EU. Miloš Zeman by měl odejít důstojně, ne jako posluhovač Babiše. Jeho zdravotní obtíže jsou v jeho věku samozřejmé, proto mu přeji co nejdelší život v poklidu se svojí rodinou na Vysočině.

Mirek Topolánek je výborný rétor. Praxe také ukázala, že je též výborný charismatický herec politické mafie v ČR.

Ale máme tady ještě jednoho volitelného kandidáta. Tento člověk je jeden z nás, od roku 2011 pracuje jako výkonný ředitel a prezident Asociace obranného a bezpečnostního průmyslu České republiky (ZDE). V roce 2008 mu byl udělen Čestný odznak Přemysla Otakara II., krále železného a zlatého. Je otcem čtyř dětí a co je podstatné, on to myslí s ČR vážně. Jmenuje se Jiří Hynek.

Vím, že se bojíte vyhodit svůj hlas. Spousta z Vás už svého kandidáta má. Jenže je malá šance na výhru, proto dáte hlas člověku, který škodí méně.

Já dám hlas jen dobrému člověku. V případě, že tam bude Topol, Zeman, Drahoš volit už nebudu.

Lidi, vykašlete se na průzkumy a mediální zprávy. Volte za sebe.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…