Lukáš Lhoťan: Čeští muslimové pokrytecky odsuzují francouzské vraždy, když sami schvalují vraždění židů

18.12.2015 17:19

Islám za nic nemůže, v islámu není nic, co by útoky ve Francii ospravedlnilo. Ano přesně tak se nám opět rozjíždí proislámská propaganda v Čechách a na Moravě. Samozřejmě za vydatné pomoci českých islámistů.

Lukáš Lhoťan: Čeští muslimové pokrytecky odsuzují francouzské vraždy, když sami schvalují vraždění židů
Foto: ČT24
Popisek: Muneeb Hassan Alrawi

Šéf brněnské mešity Alrawi, představitelé pražských islamistů apod. vydávají prohlášení, kde se tvrdí, že v islámu není nic, co by ospravedlnilo vraždění nevinných lidí ve Francii. Ano, to slovíčko nevinných je víc než důležité.

Byl to pan Alrawi, kdo nechal opakovaně kázat v brněnské mešitě toto:

Byl to místopředseda Ústředí muslimských obcí pan Sáňka, který veřejně obhajoval sebevražedné atentáty na izraelské děti a ženy.

Jak to, že tito lidé kážou muslimům nenávist vůči nevíře v Alláha, a pak veřejně hovoří o tom, že odsuzují zabíjení nevinných lidí ve Francii? Myslíte si, že lžou?

Ne, nelžou. Důležité je to slovíčko nevinných. Pro tyto pány nejsou Izraelci nevinní, měli odvahu se postavit proti islámu a tak si zaslouží smrt. Naopak v případě Francie je možné věřit tomu, že opravdu ty útoky upřímně odsuzují. Jenže vrazi z Islámského státu používají podobnou logiku, jako pan Alrawi a další čeští islámisté, ti vrazi říkají, že Francie bojuje proti Islámskému státu a tak tam není nikdo bezvinný. Přesně stejná logika, jako má Alrawi a Sáňka v případě Izraelců.

Všimli jste si, že by v posledních měsících odsoudili čeští muslimové, či české mešity, desítky teroristických útoků na židy v Izraeli? Ne, neodsoudili je. Nikdy je neodsoudili, vždy tyto teroristické vražedné útoky prezentovali, jako reakci chudáčku muslimských Palestinců na strašné židy.

Proto, je tak důležité slovíčko nevinní. Pro české islamisty nejsou židé v Izraeli nevinní a pro Islámský stát nejsou nevinní Francouzi. Stejná logika a stejné nebezpečí. Dokud povedou české mešity a českou muslimskou komunitu lidé, kteří ji vedou ze zákulisí posledních 20 roků, tak nezbývá než říci, že čím méně bude muslimů v naší zemi, tím tu bude bezpečněji.

A pro ty, co bych chtěli stále hájit české islamisty, tak mám jediný vzkaz. Vzpamatujte se již ze svého poblouznění! Důkazu o pokryteckém chováni šéfu českých mešit je víc než dost. Kromě záznamu z mešit, jsem uvedl i důkazy se zdroji ve své knize Islám a islamismus v České republice ….

Vyšlo na euportal.parlamentnilisty.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…