Lukáš Lhoťan: Lže ředitel školy ze Zlína, nebo ministerstvo školství? Aneb islám v české škole

05.12.2016 20:46

Někdo tady lže. Podle ministerstva školství není učební osnova, který by nařizovala seznámit české školáky s islámem. Ovšem podle ředitele základní školy ze Zlína, taková metodika je nařízena přímo ministerstvem školství!

Lukáš Lhoťan: Lže ředitel školy ze Zlína, nebo ministerstvo školství? Aneb islám v české škole
Foto: Archiv Lukáše Lhoťana
Popisek: Lukáš Lhoťan

Redakce Eurabia.cz obdržela podnět od občana Zlína, který je rodičem dítěte jenž je školou povinné. Tento občan navštívil ZŠ Komenského a byl šokován, když ve třídě viděl dětské malůvky s tématikou islámského náboženství. O celé věci se píše zde.

Já jsem výpověď rodiče pro redakci Eurabia.cz okomentoval slovy, že: Vzdělávání českých dětí v otázce islámu patří dlouhodobě k programu školské a multikulturní politiky, kterou propaguje ČSSD. Toto vzdělávání je ovšem tendenční a neobjektivní, protože:

1. Děti se dozvídají pouze neutrální či pozitivní informace o islámu a ne kritické.

2. Mnohdy se na této výuce k multkulturalismu podílí samotní muslimové, co víc mnohdy přímo islámští extremisté, ovšem naopak bývalé muslimy nikdo do přípravy konceptu vzděláváni nepřizval. Děti se tak dovídají proč je islám super, a proč být muslim, a ne i odvrácené stránky islámu.

Nejmenovaný rodič popsal svůj rozhovor s učitelkou ZŠ a to je vlastně i hlavni část, ta největší, článku na Eurabia.cz Cela kauza byla medializovaná a ředitel ZŠ se ozval, že to co se na škole učí o islámu je plně v soulad se školskými osnovami ministerstva školství, které ovládá ČSSD.

Vyjádření ředitele zní: Žáci 7. ročníku probírají středověk. Učivo vychází z Rámcového vzdělávacího programu pro základní vzdělávání. Jedním z výstupů tématického bloku křesťanství a středověká Evropa je: „žák porovná základní rysy západoevropské, byzantsko-slovanské a islámské kulturní oblasti“ (RVP, str. 54, D-9-4-02, MŠMT Praha 2015). Celé vyjádření zde.

Ovšem ve Zlínském deníku vyšel o celé kauze článek a píše se v něm, že: „Ministerstvo školství žádný pokyn, projekt či metodické doporučení k výuce velkých světových náboženství, o němž se v článku píše, nespustilo ani nevydalo," brání se i ministerstvo.

Technicky vzato reagují ministerstvo i ředitel na článek z webu Aeronet.cz, který celou situaci popsal jinak než Eurabia.cz ovšem mne zarazilo tvrzení ministerstva školství, že není nařízeno seznamovat studenty s islámem, ale ředitel říká, že to nařízeno je.

Kdo tedy lže? Ředitel ZŠ Komenského nebo ministerstvo školství? Já osobně více věřím panu řediteli. Mimochodem víte, že propagaci a prosazování multikulturalismu je základní program ČSSD? Tedy každý člen ČSSD má tento program prosazovat a voliči ČSSD ho svým hlasováním pro politiky ČSSD také podporují. A je to právě ČSSD, která ovládá ministerstvo školství!

Inu kráčíme vstříc světlým multikulturním zítřkům a multikulturalismus je budoucnosti lidstva, jak bych parafrázoval starou komunistickou vizi socialistické společnosti. Staří komunisté chtěli budovat beztřídní společnost a noví komunisté z neomarxistické školy chtějí budovat společnost multikulturní, jak to asi skončí vidíme dnes ve Francií nebo Anglií, kde se pomaličku začíná hroutit civilizovaná společnost a nastupují k moci stále větší blázní a po zničení staré anticko-křesťansko-judaistické Evropy ....

A závěrem bych rád dodal, že já upozorňují již víc jak 5 roků na to, že zde probíhá propagace neomarxistické multikulturní ideologie v českých školách, jak je vidět lide si to ještě stále moc neuvědomují, jaká nová ideologie ovládá naše školy s podporou české vlády a vedená politiky ČSSD. Podrobně to například popisuji v předmluvě ke knize Stručný životopis zakladatele islámu nebo ve své knize Islám a islamismus v České republice.

Ukázka českých dětí, které se během návštěvy v brněnské mešitě učí modlit podle islámu (osobní archív autora).

article_photo

České děti z gymnázia v Bučovicích si v brněnské mešitě hrají s islámským zahalením ženy. Smějící se muslim je šéf českých muslimů Alrawi (Osobní archív autora).

article_photo

Vyšlo na eurabia.parlamentnilisty.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…