Martin Konvička: Jestli politici nebudou nic dělat, vstoupíme do politiky my

14.03.2015 22:29

Všichni občané si musí uvědomit, že svoboda, kterou jsme si vybojovali před pětadvaceti lety, je dnes ohrožena lidmi, kteří se hlásí k nenávistné islámské ideologii.

Martin Konvička: Jestli politici nebudou nic dělat, vstoupíme do politiky my
Foto: Hans Štembera
Popisek: Martin Konvička

Je to především odpovědnost politických představitelů naší země. A pokud oni budou i nadále před tímto nebezpečím zavírat oči, vstoupíme do politiky sami.

Na shromáždění vystoupila také Pavlína Bitarová, která opustila islám, když pochopila, o jak nenávistné náboženství se jedná. Její osobní zkušenost je důkazem toho, že i ti takzvaně umírnění muslimové zcela pohrdají hodnotami, které jsou pro nás nedotknutelné. Islám neuznává rovnost lidí, svobodu vyznání a všechny základní principy lidských práv, na kterých stojí celá evropská civilizace.

Jako další vystoupili například Jiří Barták, který varoval „sluníčkáře“, kteří neustále obhajují muslimy s tím, že každý, kdo vystoupí proti nebezpečí islamizace, je rasista a xenofob, půjdou v případě vítězství muslimů za ostnaté dráty hned po nás. Evangelický pastor Vladimír Kocman řekl, že islámský Alláh není Bohem Židů a křesťanů. Romský aktivista Miroslav Kulhánek mluvil o tom, že jeho lidé nebudou nikdy respektovat víru, která nerespektuje jejich ženy a způsob jejich života. Ve vystoupen í dalších řečníků zaznívala odhodlanost nepřipustit islamizaci České republiky. Další shromáždění by se mělo konat v Teplicích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…