Michal Malý: Jak to, že policii a ministru Pelikánovi nevadí výroky předsedy Islámské nadace v Brně?

01.12.2015 14:34

Minist Pelikán nedávno kriminalizoval možná až většinu naší společnosti, která v Evropě a ČR nechce islám jako násilnou ideologii a náboženství. Jako politik zcela bezprecedentně „zaúkoloval“ policii aby konala.

Michal Malý: Jak to, že policii a ministru Pelikánovi nevadí výroky předsedy Islámské nadace v Brně?
Foto: ČT24
Popisek: Muneeb Hassan Alrawi

Výsledek se dostavil obratem, i když trestní oznámení bylo podáno údajně ještě před vyjádřením ministra Pelikána. Policie obvinila Martina Konvičku z podněcování k nenávisti. Konkrétní výroky nejsou známy a tak těžko můžeme posuzovat adekvátnost tohoto obvinění. Je však s podivem, že ta samá policie a ten samý ministr nechávají zcela bez povšimnutí výroky které padly na kázání, které před lety v Brně pronesl muslimský konvertita Lukáš Větrovec. Prý jsou promlčené. Jak to že policii a ministru Pelikánovi nevadí výroky, které pronesl bývalý předseda Islámské nadace v Brně Muneeb Hassan Alrawi? K výchově dětí k nenávisti vůči nevěřícím a k jejich bití, pokud se odmítnou modlit, vyzýval podle Občanské sdružení ateistů České republiky předseda českých muslimů Alrawi ve svém kázání. Sdružení na něj proto podalo trestní oznámení.

Jako důkaz slouží nahrávka z tohoto kázání. „Tvá povinnost je v tomto období naučit ho milovat islám, aby se stal muslimem. A hlavně tedy nauč ho nenávist ke všem, kteří neuznávají Alláha," říká Alrawi v nahrávce. Zdroj: zde Jak to, že nikomu nevadí, že šéf Muslimské unie v ČR Muhamed Abbás opakovaně prokazatelně a navíc prostřednictvím medií propaguje a požaduje v ČR zavedení islámského práva šaría a kamenování, čímž naplňuje skutkovou podstatu t.č. dle § 260 t.z.? Politici nám tvrdí, že ČR nic nehrozí a přitom islámský stát zařadil ČR mezi své úhlavní nepřátele v "koalici ďáblů". To znamená, že hrozí ČR teroristickými útoky. No, hlavně že Sobotka a Chovanec tvrdí, že jsme pro teroristy nezajímaví a že u nás nic nehrozí. Tak jsem opravdu zvědav, jak nás ta podfinancovaná armáda a policie s limity benzímu a techniky ochrání. Lidé se bojí, protože přes proklamace o mírumilovných migrantecgh vidí toto a vidí co jim hrozí:

Tvrdí nám, že teroristické útoky mají na svědomí vyšinutí jedinci a že nemají nic společného v islámem. Jak je pak možné, že jsou v islámnských zemích ty útoky oslavovány? Trvrdí, že je mezi vyznavači islámu minimum radilálních a vetšina je mírumilovná. Jaký je mezi nimi rozdíl? Radikálové páchají teroristické útoky a mírumilovní je „jen“ oslavují? Radikálové podřezávají a mírumilovné se „jen“ dívají a tiše souhlasí? Veřejnost nemá problém s žádným náboženstvím a jeho respektováním a tolerováním, pokud neprosazuje násilí a nepropaguje nenávist. Proto nechce islám, protože má z toho násilí strach a bojí se o vlastní životy. Proč je za to tedy kriminalizována? Politici a policie mlčky přechází výroky Abbáse či Alrawiho a poystihují Konvičku. Pro první dva zákony neplatí?

Zastavte kolonizaci a islamizaci Evropy, již dnes je pozdě. Chcete nám vzít zbraně, abychom se nemohli bránit a šli jak ovce na porážku. Chcete zavřít Konvičku, místo abyste zavřeli hranice. Pohrdáte lidmi v této zemi a je na čase, abyste odešli. Jen se bojím, že vás nahradí ještě horší.

Vyšlo na euportal.parlamentnilisty.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

David Rath: Kámen mudrců, euro a koruna

15:49 David Rath: Kámen mudrců, euro a koruna

Císař Rudolf II. proslul svojí snahou získat kámen mudrců, který dokáže sprosté olovo změnit na ušle…