Milan Knížák: Nebojím se koronaviru, bojím se o naši svobodu

22.03.2020 7:33

Andrej Babiš založil svojí image na ponižování všech kolem sebe, aby sám mohl vyniknout. Má silný PR tým, ale ten už nezvládá Babišovo psychopatické jednání, které se den ode dne stupňuje.

Milan Knížák: Nebojím se koronaviru, bojím se o naši svobodu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Milan Knížák

Ve spojení s Milošem Zemanem, který se zdá být už na pokraji fyzických a duševních sil a není schopen nezaujatě přemýšlet, posouvají naši společnost stále blíže systému, o kterém jsme věřili, že už nemůže nastat.

Zneužívat boje proti epidemii k politickým machinacím je odporné, a já opovrhuji všemi, kteří se toho účastní.

Babiš je obklopen bývalými komunisty a estébáky, jsou to jeho lidé z jeho prostředí. Nechápu, proč podobnými lidmi je obklopen i Miloš Zeman. Něco jsme udělali špatně. Havlova plichta s komunisty se nám nevyplatila. Třicet let uplynulo a sny o komunistech, na jejichž zbytky se budeme chodit dívat do ZOO, se nenaplnily.

Dnes komunisté drží v šachu naši vládu. Babiš vsadil na spojenectví jak s historickými komunisty, tak s neokomunisty z ČSSD. Jeho hnutí ANO není politickou stranou, je to jen kohorta Babišových sluhů, a já se za každého z nich hluboce stydím.

Nepovažuji naše opoziční strany za ideální. Piráti mně připadají směšní, ale na politické scéně mají své místo a jejich politické zápolení se odehrává v mezích politické tradice. Babiš nemá s politikou nic společného, chce jen urvat co nejvíc moci a majetku.

Roušky se nebezpečně podobají náhubkům. Obávám se, že Babiš a Zeman je budou chtít udržet co nejdéle. A pak přijdou vodicí šňůry.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

spalovací motory

Kéž by se vám podařilo zrušit zákaz spalovacích motorů, ale upřímně, věříte tomu, že se vám to podaří? Jak toho chcete docílit? Zatím to nevypadá, že by EU chtěla zákaz zrušit. Nejsou to z vaší strany jen plané sliby před volbami?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Pohřební řeči k Ukrajině

15:49 Jiří Paroubek: Pohřební řeči k Ukrajině

Minulý čtvrtek jsem si pustil, tak jako každé ráno při cvičení, ČT24 a vyslechl jsem mj. vysvětlení …