Milan Řehák: Pane řediteli, dávám vám Góóól!

09.02.2016 14:49

Otevřený dopis generálnímu řediteli O2

Milan Řehák: Pane řediteli, dávám vám Góóól!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ovládání od televize

O2 Czech Republic a.s.
Tomáš Budník – generální ředitel                              

Pane generální řediteli,

mnoho let již využívám služeb O2 a jejích předchůdců. Z počátku, kdy se jednalo o služby předchůdců O2, byly tyto služby poskytovány bez jakýchkoliv podstatných problémů. Ty nastaly až poté, kdy se za poskytováním těchto služeb objevila dnes již svou „temnou minulostí“ a rafinovaností známá skupina PPF. Ta tak získala monopolní postavení, což svým jednáním dává jasně najevo, neboť služby, které poskytuje, nemohou pro nedostupnost sítě poskytovat některým zákazníkům konkurenti. Z vaší strany tak nabízíte možnost: K tomu co chcete, vezměte a plaťte, co nechcete, nebo nedostanete nic.

Ještě do poloviny loňského roku jsem za služby od O2 platil zhruba 650 Kč. Když mi pak tato cena narostla skoro na tisícovku, začal jsem hledat důvod, neboť žádné nové O2 TV programy jsem si neobjednal, ani o žádné jiné služby jsem neprojevil zájem. Ty, které jsem doposud využíval, byly dostačující a až na malé výjimky mi vyhovovaly. Nežádal jsem nikoho, aby je měnil. Avšak přesto mi z vaší strany byly podsunuty O2 TV programy, především „sportovní“, které byly hlavní příčinou mého rozhořčení a které jsem odmítl finančně podporovat.

Sport byl  nejen z mého pohledu sportem snad tak ještě před 40 – 50 lety. Dnes se již jedná o zcela něco jiného. Dostatečně to např. vyjádřil bývalý fotbalový boss František Chvalovský mému příteli Vl. Hučínovi, když s ním sdílel jednu vazební celu, těmito větami: „Láďo, já tomu fotbalu vůbec nerozumím a vůbec mě nezajímá. Je to ale skvělý byznys.“

Já však odmítám podporovat „byznys“, kde se podávají drogy zvířatům (myšleno např. dostihovým koním), a kde vedle mnohdy zdrogovaných „sportovců“ bohatnou z lidské blbosti především jejich bossové. „Sportovce“ pak jsme nuceni vídat i na jiných TV kanálech v reklamách, aby si tak přivydělali, neboť stomilionové příjmy jim nestačí.

Jsem přesvědčen, že v dnešní době je zcela technicky možné, aby si každý zákazník z O2 TV zvolil ty programy, které mu vyhovují (to i jednotlivě). Nemusel by tak čelit a mnohdy podléhat vnucenému a účelovému psychologickému nátlaku k tomu, aby myslel a jednal tak, jak jedná již „ochočená většina“, a jak si také přejí „byznysmeni“.

S nesouhlasem, s vaší „taktikou“, která tak podporuje takovýto „byznys“, jsem se proto obrátil na vaše zákaznické centrum. Tam mi bylo sděleno, že služby, které jsem doposud využíval, byly zrušeny, a ty které nyní dostávám, jsou prý lepší… (Jak pro koho, že?) S tím jsem nesouhlasil, avšak přistoupil jsem na kompromis, když mi bylo zároveň i sděleno, že další úpravy se chystají….

Očekával jsem tedy, že chystané úpravy budou vyhovovat i těm, kteří „sportovní byznys“ nuceně podporovat nechtějí. Naivně jsem se domníval, že si pak budu moci zvolit pořady jako: filmy, zpravodajství, hudba, dokumenty. To ať již jednotlivě, nebo v „balíčku“, avšak oproštěném od „byznysmeny“ řízených „sportovních nadílek“.

„Překvápko“ přišlo v lednu v podobě výsměchu mému očekávání. Ve všech třech „ O2 TV balíčcích„ taková spoušť „nadílek“, že „sportovních velikánů“ jsem se mohl nabažit do sytosti a zatemnit si tak mozek, jako drogou (pokud bych byl ovšem idiot).

Protože jsem se ale rozhodl, že ze svého nejnižšího invalidního důchodu, do kterého mě týráním dostali komunistické a estébácké svině (promiňte mi ten výraz, ale k tomuto vhodnější neznám), nebudu podporovat „sportovní velikány“ a jejich bosse, obrátil jsem se znovu na vaše zákaznické centrum, abych požádal o zrušení O2 TV služby.

V sérii telefonických rozhovorů mě pak vaši spolupracovníci ze zákaznického centra nabádali, že se prý na ty „sportovce“ dívat nemusím, že si ty kanály mohu skrýt, že to je „standart“, že to je navíc...  Protože to byli hošíci odchovaní zřejmě až po podvodném listopadu 89´,  hlavičky jim nebraly podstatu mého hněvu, jak ji i výše popisuji.

Slečny byly vnímavější. Jedna mi sdělila, že z vašeho průzkumu vyplynulo, že 90% mužů chce ty „sportovce“ a jen 10% ne. Když jsem se zeptal, jak je to u žen, řekla, že tam je to opačně. Měl jsem velkou radost, když na mé upozornění pochopila, že 90% žen a 10% mužů je stejná matematická veličina, jako 90% mužů a 10% žen. Bohužel, ženy ale nejsou v této zemi brány jako rovnoprávné, tak že z nich zbývá jen ta „matematická veličina“. Práva jsou jim zřejmě upírána proto, aby si tak již zvykaly na poslušnost a na dobu, kdy Evropu ovládnou „tradice a zákony“ IS. (Jak vidno, u O2 již islamizace probíhá). Toto mi pak i (ne)jedna s vašich spolupracovnic potvrdila, když mi opakovaně dala za pravdu a řekla: „Máte pravdu, ale že se ta televize změnila, s tím nic neudělám“.  Svým opakovaným výrokem o tom, že mám pravdu, mě tak zároveň i vyděsila, že to se mnou špatně dopadne.    Je přece zřejmé, že lépe se vždy dařilo a daří těm, co lžou. To zvláště v této zemi.

Ty telefonické rozhovory, které jsem s vašimi slečnami a hochy vedl, jsem si také zaznamenal, a chtěl jsem vám je pro zajímavost poslat na CD. Pro „zkvalitnění služeb vaším zákazníkům“ je ale máte zaznamenány i vy. Tak si je poslechněte, a zjistíte, že ty slečny „s tím“ skutečně nic udělat nemohou. Vy jste ale muž, pane řediteli, proto byste „s tím“ něco udělat mohl. To ale zřejmě nechcete, jak se už v lednu opakovaně ukázalo, že?  Zvláště slečny – vaše spolupracovnice mě nabádaly, abych „to všechno“ napsal na vedení firmy, což tímto činím.

Když se nakonec jedna slečna ze zákaznického centra pokusila „s tím“ něco udělat, dopadlo to tak, že zmizela sic větší část těch „sportovních nadílek“, ale zároveň zmizely i programy na které jsem se díval rád. Pohádky, a tedy programy pro děti tam zůstaly. Ty sice také ze svého poplatku podporuji, ač se na ně nedívám, ale u nich mi to nevadí, neboť jsem k tomu, aby mi to vadilo, nenašel důvod. Vadí mi to někdy pouze u pohádek, které vysílá např. ČT v Televizních novinách.

Protože se tedy nemohu dívat na O2 TV programy, na které chci, a mohu se dívat jen na ty, co nechci, ale co chcete vy, a zároveň je proti své vůli finančně podporovat, proto jsem nucen O2 TV službu definitivně vypovědět.

Vím, že dle vašich průzkumů a vašich výpočtů máte ze spokojenosti pro vás „důležité většiny“ (90% + 10% - viz výše) radost a nespokojenost „nedůležité menšiny“ (10% + 90% - viz výše) vás netrápí, ani finančně nepoškozuje. Za nespokojenost moji (a dalších) nenesete vinu vy, ani skupina PPF, ale já sám, protože se ze mne nestal idiot, který s křečovou žílou na krku křičí a rozčiluje se, že jeho vysněný zdrogovaný „sportovec“ nedal gól. A proto je ochoten následně rozmlátit stadión a zmlátit „fandy“ z opačné tribuny. Dovedete si ale představit, pane řediteli, když se mu toto stane doma u O2 TV? Tam to neodnesou „fandové“ a stadión, ale nábytek a manželka, která může dostat přes držku, protože je v té chvíli zrovna po ruce.

Toto „díky“ vaší účelově vnucené nabídce O2 TV programů, kde v každém tzv. „balíčku“ nepoměrně převažují „sportovní pořady“ podporovat nechci. Proto vám dávám Góóól!!!

S pozdravem

Milan Řehák

P. S. Když jste „ptáčka chytali“, prodali jste mu setobox, který už nebude potřebovat. Nechcete jej zpět? 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

inflace

jeden z posledních vašich slibů byl, že inflace klesne. A zase jste se hodně mýlil, inflace v České republice stoupá!! jak je to možné?? Stát vám platí 14 poradců, mezi nimi Křečka, to ani on nevěděl že inflace a ceny budou neustále stoupat?? Tak k čemu tam vlastně všichni jste ???

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jan Žamboch: Pozoruhodná slova ústavního soudce Jirsy

12:26 Jan Žamboch: Pozoruhodná slova ústavního soudce Jirsy

Denní glosa Jana Žambocha