Milan Rokytka: Ukrajina hoří a krvácí, NATO označilo Rusko za nepřítele!

03.05.2014 15:00

Hegemonistické šílenství má orgie, opět umírají nevinní na oltář světovlády. Jak dlouho ještě?

Milan Rokytka: Ukrajina hoří a krvácí, NATO označilo Rusko za nepřítele!
Foto: archiv red, tan
Popisek: Ukrajinská krize

NATO oficiálně označilo Ruskou federaci za nepřítele, ta má nyní plné právo bránit se smrtící intenzitou. Posvátná válka mezi agresivními Atlantisty a Eurasií začala! Československá lidová republika stojí na straně práva.

Jihoukrajinské město Oděsa vyhlásilo po pátečních fašistických násilnostech, při kterých zemřelo nejméně 41 lidí, třídenní smutek. Při potyčkách mezi federalistickými a fašistickými demonstranty bylo dalších nejméně 170 lidí zraněno. Nemocnice ve městě urgentně potřebují dárce krve, informovala ukrajinská média.

"Jediná cesta je v decentralizaci Ukrajiny, nových prezidentských a posléze nových parlamentních volbách. Stejně to přesně takhle skončí. Ta otázka je, kolik lidí zemře do té doby, než to zase skončí takhle. A proto se snažíme tam, kde můžeme, mluvit přesně takto: Když všichni víme, jak to skončí, nemohli bychom nezabít ty lidi, kteří zemřou v tom období, než to zase skončí takhle?", řekl nám šéf zahraniční sekce Kanceláře prezidenta republiky Hynek Kmoníček.

Jsou však i jiné scénáře. „Utopit tento velký pokrevný národ v bratrovražedné občanské válce. Přeměnit občanskou válku na válku na Ukrajině a na válku Evropy proti Rusku. Znova proti sobě poštvat Evropu a Rusko v nové světové válce a otevřít tak cestu ke třetí světové válce, nevadí, že může být poslední. A po krvavém boji znovu přijít na bitevní pole jako vítěz a mluvit potom v evropských školách o tom, jak zvítězila udatná americká armáda,“ vyjmenovává spisovatel, novinář a analytik mezinárodních vztahů Sergej Chelemendik body plánu Atlantistů.

Tento plán podle jeho názoru není nový, ale osvědčil se již během dvou světových válek. Nyní se prý ale chystá třetí a její ohnisko má být právě na Ukrajině. „Jatka se vedou opět na nás, Slovany, a řezníci už mají nabroušené nože,“ varuje analytik, jehož prognózy se ukázaly dosud vždy jako relevantní.

Republikáni  a zprivatizované enklávy v tajných službách potřebují velkého nepřítele, aby mohli zdůvodnit financování jinak nesmyslných zbrojních programů ve stylu modernizace tanků Abrams a podobně. Ideálním soupeřem je pro ně Rusko, se kterým nejsou tak ekonomicky provázáni, jak s Čínou a navíc mohou vyvolat energetickou krizi v EU, kterou pak hodlají řešit dodávkami svého "břidličného plynu", vysvětlují obrat americké politiky z "obamovské linie" ekonomičtí odborníci. 

Vedení korporací a tajných služeb je schopno v zájmu svých zisků klidně fyzicky eliminovat i hlavu státu, pokud nabydou dojmu, že těmto ziskům stojí v cestě, jak ukázali v kauze J.F. Kennedyho.

Přímý přenos z masakrů zde: http://lifenews.ru/watch-live

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: Milan Rokytka - profil

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…