Mira Třebická: Story prof. Péti, Feriho a Měchačky

29.05.2021 9:09 | Komentář

Péťovi se zachtělo z Vinohrad do Strakovky, Ferimu se prostě zachtělo a kdo je, prosím, Měchačka?

Mira Třebická: Story prof. Péti, Feriho a Měchačky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Exministr zdravotnictví Petr Arenberger

Profesor s divným hlasem si šel obhlédnout Strakovku, zřejmě proto, aby ji zakoupil do svého, již tak bohatého portfolia. Jinak si nedovedu vysvětlit, že jde dělat ministra a v majetku má bord*l (nepořádek). Dalším naprostým nepochopitelným úkazem je bezpečnostní odbor Úřadu vlády České republiky, který si pana profesora neproklepne a v předstihu nezjistí, co je již nyní všeobecně známo. Nedivme se proto, že je nakonec po čtyřiceti osmi dnech ze Strakovky hnán se ztrátou celého záhonu kytiček.

Dominik Feri s ohromující hřívou je prý normální kluk, který chce mermomocí dostat holku (každou) do postele, jak tvrdí probudivší se starý Habsburk. Pryč jsou doby, kdy jsme se, coby mladé a krásné, musely o svou čest postarat samy, například když jsme šly v noci s chlapcem do bytu a při sprchování nás přešla chuť, vždy byla možnost zchladit dotyčného více či méně něžným kopem mezi nožky. Feriho děvčata se konečně pochlapila, aniž by se pro změnu obávala nařčení z rasismu, jak se to dnes nosí.

A nakonec kapitola sama pro sebe je jakási měchačka, ze které se vyklubal jakýsi neznámý Měcháček, který si na vlnách Českého rozhlasu užil svých pět minut slávy, aby v závěru své sebeprezentace nenechal na moderátorovi nit suchou. Takovéto nátuře se říkalo za našich mladých let, prostě a jednoduše, zákeřnej podrazák a vypořádání se s ním by mělo být podobné jako s Ferim, jen bez té něžnosti.

Nenašel by se režisér, který by příběhy těchto tří povedených českých hochů dostal na plátno? Sponzorovala bych. Jako odstrašující případ, že takhle prostě NE!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…