Miroslav Kulhavý: Pirát Michálek je zralý na „poslanecký impeachment“

31.01.2019 11:07

Pokud se ukáže, že má pan Michálek je půlku mozku, je potřeba uvažovat o „poslaneckém impeachmentu“. Reaguji na jeho slova, uveřejněná na ParlamentníchListech.cz dne 28.1.2019, kdy takto podobně uvažoval o prezidentu Zemanovi.

Miroslav Kulhavý: Pirát Michálek je zralý na „poslanecký impeachment“
Foto: Pirátská strana
Popisek: Jakub Michálek

Jak může někdo, i když je jen lehce po pubertě, uvažovat o vyšetřování rozhovoru mezi dvěma muži beze svědků?! Co chce vyšetřit? Stojí slovo proti slovu a ten, kdo vynáší údajný předmět hovoru se vystavuje nebezpečí trestního stíhání za pomluvu. Navíc tímto podlým konání nutí protistranu k vyjádření.

Jsme-li u pana Baxy, paní Vitásková naznačila, že dotyčný může mít blízký vztah k problematické fotovoltaice. Jistě, soudcovské platy stačí tak akorát na obživu a proto je nutné si někde přivydělat. Co na tom, že možná trošku podvodně. Vitásková se v tom šťourala „naprosto nevhodně“ a proto bylo nutné ji zbavit místa a odsoudit. Odsouzení se nezdařilo, ale i ty 4 roky tahání po soudech dovede jednoho zničit. Klobouk dolů před onou dámou, nevzdala to. Ocenění od Zemana bylo na místě. Když ještě p. Baxu dáme do souvislosti s plzeňskou právnickou fakultou, kterou zakládal a přidáme následné kauzy rychlokvašek, přičteme neúspěšnou misi u Zemana se jmenováním do funkce, není divu, že je roztrpčen a ujíždí na falešné notě.

Sněmovní podvýbor celkem logicky dospěl k vyjádření, že k ovlivnění justice ze strany hradu nedošlo a v doporučení soudcům, že jakýkoli pokus o nátlak na jejich rozhodování a to od kohokoli, by bylo na místě neprodleně hlásit předsedům soudů, je cítit mezi řádky, že tak měl učinit i pan Baxa – tedy v jeho nejbližšímu ve funkci. Vůbec je na pováženou a zavádějící, jak to p. Baxa rozehrál,; tedy s podivným odstupem času. Jedno je jisté: každý občan může mít nějaký názor a dle něj politické směřování; jedině soudci mají být absolutně nestranní a žádné pohovory nemají jejich nestrannost jakkoli ovlivnit. Ano, i soudce je jenom člověk s nějakými chybami a slabostmi, ale pokud je, byť jen nepatrně ovlivnitelný, nemá na soudcovské židli co pohledávat. A pan Baxa svým vyjádřením na sebe prozradil, že je v tomto slabší v kramflících a volá do světa o pomoc.

Ale zpět k p. Michálkovi: vůbec bych se nedivil, kdyby v dohledné době přišlo z EU varování a to nejen s poukázáním na firmu Huawei, ale i na zločinné ovlivňování justice. Nebylo by to jen tak z čisté vody; stačí malé oznámeníčko – Piráti s tím už mají propracované zkušenosti; p. Babiš by mohl vyprávět.

Než jsem stačil dopsat článek, už je tu od p. Michálka úhybný manévr, aby se tolik neztrapnil - ale nevylepšíl to: shrnuto řekl, že si počká na Zemanovo přiznání, že toho u Soukupa na Barandově řekl málo. Opravdu už pomalu začínám věřit, že Masaryk a internet nebylo jen přeřeknutí.

Ale na pomoc mu přichází jiná parta: klub „21 senátor“. Nudící se Láska se potřebuje jen zviditelnit, protože jako právník dobře ví, že je odvolání Zemana jen plácnutí do vody. Určitý malý dav mu zatleská a to bude vše.

Piráti jen mlátí prázdnou slámu; nutno uznat, že občas i usilovně. A to chtějí výrazně uspět ve volbách do evropského parlamentu (a spojit se se Zelenými realizátory udavačství).Chtějí dokonce vyhrát příští domácí parlamentní volby! Ten s těma šulánkama na hlavě je chytrej kluk, ale zapojil se do hnutí, které Evropu potápí, než aby napravovali, co se zvoralo (není divu, když tomu velí muslim). No tady všichni svatí ochraňujte českou zem!

Tedy pane Michálku, mohu Vám soukromě sdělit, že na Zemana nemáte, ale jen houšť takových blábolů, aby omladina, která vás volila, do příštích parlamentek prohlédla. Když se započítá i vaše rozhazování miliónů na pražském magistrátu ve prospěch politických (ne)ziskovek (Integrační centrum Praha), vaše podpora okupantům Kliniky a další ujetiny, bude volební jednoaktovka dokonána.

Ano, problém mladých voličů, ale i jiných je, že nemají koho volit a tak jste dostali dost protestních hlasů; bude na jiných politických subjektech, třeba i nových, aby měli co nabídnout. Vím, že výše zmínění svatí to všechno nezvládnou, takže lidi – přemýšlejte!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…