Miroslav Kulhavý: Protizemanovská kavárna šlápla, hm, do... bláta

10.03.2022 14:37 | Komentář

V tak těžké době, kdy promlouvají zbraně a kdy se tříbí postoje všech činných ve veřejném prostoru, a to jak doma, tak i v zahraničí, zaslouží si lidé, kteří svými komentáři devalvují významný akt v podobě ocenění ukrajinského prezidenta, tvrdé a zásadní odsouzení za jejich čecháčkovskou malost.

Miroslav Kulhavý: Protizemanovská kavárna šlápla, hm, do... bláta
Foto: Repro Youtube
Popisek: Volodymyr Zelenskyj, ukrajinský prezident, ve vysílání televize ABC

Ať už se historie podívá zpětně na prezidenta Zelenského z různých úhlů pohledu, jedno je už dnes naprosto zřejmé: vzorový příklad osobní statečnosti při obraně svého státu. V tuto chvíli je nepatřičné rozebírat příčiny současného stavu, tedy to, jak se kdo podílel na vzniklém konfliktu, ať už z ukrajinské nebo ruské strany, nebo dopady různě silného počinu ze zahraničí.

Důvod udělení nejvyššího státního vyznamenání prezidentem Zemanem prezidentu Ukrajiny Volodymyru Zelenskému, nedává žádný prostor pro zpochybnění tohoto slavnostního aktu. Přesto se najdou političtí a jiní břídilové, kteří svou osobní nevraživost k Zemanovi vyjádří zjevně vypoceným štěkem s jasným úmyslem slavnostní akt, jehož je prezident Zeman hlavní osobou, pošpinit.

Džamila Stehlíková, Dominik Hašek, Romancov, Mitrofanov s vulgaritou nehrubšího zrna a další a další. To tito štěkající u zavřených dveří do slušné společnosti nemají už žádnou jinou parketu, než tento Zemanův pozitivní počin?

V tak vypjaté a těžké době, kdy každou neválečnou zprávu týkající se Ukrajiny je potřeba hýčkat, jsou útoky na Zemana při ocenění ukrajinského prezidenta jen ukázkou malosti aktérů a navenek pro svět poodhalený závěs do intelektuální ubohosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …