Miroslav Kulhavý: To jsou ti dobře integrovaní Turci v Německu?!

01.08.2016 13:43

Kam směřuje po diletantském (nebo účelově připraveném) puči dnešní Turecko je všeobecně v celé Evropě hojně diskutováno.

Miroslav Kulhavý: To jsou ti dobře integrovaní Turci v Německu?!
Foto: hns
Popisek: Pokus o puč v Turecku, ilustrační koláž

Není možné, aby početná turecká enkláva v Německu nevěděla, o čem je řeč. Hojné zatýkání odpůrců, masové propouštění státních zaměstnanců, výjimečný stav a stát řízený prezidentskými dekrety a vůbec likvidace celé opozice včetně novinářů, to vše směřuje k prezidentskému systému, lépe řečeno k islámské diktatuře.

Dobře integrovaným Turkům, tedy těm, kteří jsou dáváni za příklad "vítači" v argumentačním střetu s odpůrci současné migrace, bude situace ještě lépe známa přes osobní kontakty, než průměrnému Evropanovi. A ejhle, více než 20.000 těch, co jsou údajně sžití s demokratickými pravidly, se jich v neděli sešlo v Kolíně/Rýnem, ne na protest proti tureckému odklonu od sekulárního státu, ale na podporu Erdogana v jeho islamizačním snažení!!!

Veřejnoprávní televize se také vyznamenala při svém zpravodajství; bez podivení se nad cílem takové demonstrace, šmahem označila ty, jimž se účel v podobě podpory Erdoganova řádění nelíbil a pořádali protidemonstraci, za pravicové extrémisty. Tedy všichni, kterým se nelíbí islámské rozlézání po Evropě, už mají v ČT stálou nálepku. Jak objektivní!

Korunu tomu všemu nasadil turecký ministr zahraničí, když dal veřejné ultimátum na platnost dohody o vracení migrantů. Buď do října mají Turci bezvízový styk a nebo dohoda končí. Opravdu vstřícné gesto od nově se tvořící turecké politické reprezentace. A po Merklové, jako vždy, když je problém s migranty a nebo po teroristických útocích v Evropě, jako by se země slehla.

Aby toho nebylo ještě málo, domácí reprezentace se prezentovala oznámením přijetí cca 80 Syřanů z tureckých táborů. Lepší čas jste si, pane Sobotko, nemohli vybrat. I kdyby byli 1000x prověřeni, kukaččí vejce v podobě II. nebo III. generace neprověří nikdo na světě.

Protože islám má řadu podob a protože nejsou pro evropské muslimy a evropskými muslimy deklaratorně stanoveny zásady, kterými se muslimové budou řídit a které budou v souladu s evropským právem, platí pro budoucí bezpečí našich dětí a vnoučat: žádný nový muslim = žádný bezpečnostní problém s islámskou ideologií!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 352. díl. Schmeedovy paměti

18:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 352. díl. Schmeedovy paměti

Čtenářský zážitek Petra Žantovského z pamětí Woodyho Allena.