Miroslav Macek: Hlavní podezřelou je ministryně z hnutí ANO. Kampáááň!

22.11.2018 12:21

Čtvrteční glosy Miroslava Macka

Miroslav Macek: Hlavní podezřelou je ministryně z hnutí ANO. Kampáááň!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Policie zasahovala na ministerstvu pro místní rozvoj, přičemž hlavní podezřelou je ministryně Klára Dostálová z hnutí ANO. Kampáááň!

***

ČSSD nemá důvěru v premiéra Babiše, ale její ministři v jeho vládě zůstávají. Jak praví klasik: z jedné strany jeptiška, z druhé prostitutka.

***

Tak jsem se unáhlil. Bohatá firma BMW nepostaví za naše peníze další montovnu, ale vývojové středisko se zkušebním polygonem. Ještěže tak, pokud v něm tedy nebudou pracovat většinou Němci (což je možné) a zisky vytvořené s pomocí našich daní nepoplynou zcela pryč (což je jisté)…

***

Jen rok a půl po slavnostním uvedení nového nákladního vozu AVIA se vedení firmy rozhodlo změnit strategii a v Přelouči výrobu zastavit. Společnost to vysvětluje ztíženými podmínkami pro dieselové motory ze strany Unie.

***

Petr Pauczyński:
Němečtí vítači slibovali, že migranti pomohou řešit německý důchodový systém. Nikoho ovšem nenapadlo, že se tak bude dít pomocí podřezávání důchodců.

***

Češi jsou smějící se bestie:
Mladý Babiš dopadl vlastně docela dobře. Také ho mohli unést do Brna.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: Co chtějí muslimové

12:17 Petr Hampl: Co chtějí muslimové

Denní glosy Petra Hampla.