Miroslav Macek: Téměř tři čtvrtě století nežiji normálním životem

28.06.2017 14:05

Středeční glosy Miroslava Macka:

Miroslav Macek: Téměř tři čtvrtě století nežiji normálním životem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Nová výzva „Několik vět 2017“, oseká-li se veškerý slovní balast, obsahuje jedinou podstatnou informaci: je zapotřebí snížit kvorum pro vstup do poslanecké sněmovny z 5% na 2%, protože pak už je jakás takás naděje, že se vzájemně se podporující kamarádíčkové konečně dostanou k moci. Jinak jsou bez šance…

Vidím, že téměř tři čtvrtě století nežiji normálním životem. Včera jsem si totiž přečetl hrůzostrašnou zprávu: 
„Normálnímu životu brání i maličkosti. Obyvatelé Krymu například nemají legálně možnost stahovat nebo aktualizovat aplikace přes Google Play i AppStore“.

Čínské slovo „baizuo“ by se dalo přeložit jako „bílý levý“ a je to hanlivé pojmenování lidí ze Západu, kteří se starají o módní témata jako je otázka gayů, leseb, transsexuálů a jiných menšin, ekologie, práva imigrantů, multikulturalismus a politická korektnost, aniž by měli tušení o skutečných problémech většiny lidí. Jde o pokrytecké pseudohumanisty, kteří militantně prosazují všeobjímající lidská práva a rovnost, aby ukojili svůj pocit nadřazenosti. Věří v sociální stát, litují zbytek světa a chtějí jej spasit.

Josef Ulman na facebooku:
,,Řeknu vám, je to strašný. Celá Evropa... Všude samej Rusák a Číňan. Najíždějí autama do davů, bodají, když přijedete do Calais, tak vám normálně před auto házejí pneumatiky, klidně vám rozřežou plachty. Všude je čím dál víc Rusáků. Množí se, nepracují. Pro samé Rusáky se do některých zón bojíte vejít. A když se daj dohromady s těma Číňanama, to už je úplný konec. Znásilnění je v takové ruské čtvrti naprosto běžné. A ještě chtějí ten svůj životní styl vnutit ostatním. Ani to naše jídlo jim nevoní. Chtějí, aby zvíře bylo poraženo speciálním ruským způsobem. A teď si představte kolik jich denně do Evropy přimigruje. Ve Švédsku jsou celé ruské čtvrti, Německo, Francie, Británie, Belgie jsou jich plné... A Číňanů samozřejmě také. Pro samotného Rusa nebo Číňana tam už ani na místního nenarazíte..."

Není nejvyšší čas, aby Česká televize ukázala dnešní stav vodního díla Gabčíkovo – Nagymaros a konfrontovala jej s předpověďmi nikdy se nemýlících ekologů?

Petr Paulczyński na facebooku:
Několik set aktivistů v Letech žádalo odstranění vepřína. Akorát nevím, proč si teda ten vepřín nekoupí, když ty jejich romské neziskovky už načerpaly stovky milionů na dotacích.

Češi jsou smějící se bestie:
,,Kocáb je hrdina. Vyhnal vlastní silou vojska Varšavské smlouvy, vyhnal vlastní ženu i dítě (nebo spíš několik) a teď by snad rád vyhnal i občany ČR."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…