Mladí komunisté se vysmívají europoslanci Ransdorfovi

10.12.2015 21:25

Server Prostějovská PRAVDA, rudý projekt Svazu mladých komunistů Československa, publikoval sérii fiktivních článků, ve kterých se vysmívá Miloslavu Ransdorfovi za švýcarskou bankovní kauzu.

Mladí komunisté se vysmívají europoslanci Ransdorfovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Europoslanec Miloslav Ransdorf

A že si mladí komunisté neberou žádné servítky, dokazují i fotomontáže a koláže, které „zdobí“ každý článek v kategorii: „Ransdorfova cesta kolem světa za 350 milionů EUR

Ve článku s nadpisem „Nové čtení platebních příkazů “, jenž paroduje Ransdorfovu knihu „Nové čtení Marxe“, komunisté obviňují Ransdorfa ze „šmelinářství“ a „odklonu od komunistické ideologie“.

ransdorf_banka

V dalším příspěvku s názvem „Kdo je tajemný V.H.“ mladí stalinisté spekulují o tom, zda se pod iniciálami náhodou neukrývá exprezident, který svůj pohřeb fingoval proto, aby z banky vyloudil prostředky za životní pojistku, kterou měl Ransdorf ve Švýcarsku vybrat. Toho pak pasovali do role bílého koně.

Pobouření ale vyvolal fiktivní článek o nepokojích v Polsku. V tom komunistický server europoslance nařkl z toho, že jeho eskapáda způsobila ekonomickou krizi v Polsku, jelikož účet ve švýcarské bance byl údajně rozpočtovým účtem země.

Ransdorfa ve článcích dokonce obviňuje i polská patnáctiletá dívka, že musela kvůli němu na interrupci.

Na paškál si mladí komunisté vzali také Ransdorfovu minulost, údajné dluhy a z Ransdorfa udělali podomního prodejce „protidluhového krému.“RANSDORF_KREM

Ransdorf se ve článcích proměnil dokonce v „Santa Clause, který dětem ukradl Vánoce.“ Ten měl podle serveru vybrat švýcarský účet a tím připravit děti z celého světa o dárky.“

rvanoce

Ve článku o prostějovské škole z něj udělali „mafiánského bosse“

ransmon

zdroj: www.pvpravda.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Česká věda potřebuje reformu jako prase drbání

10:14 Zbyněk Fiala: Česká věda potřebuje reformu jako prase drbání

O směřování univerzit rozhodují pouze zaměstnanci a studenti v akademických senátech, nikoliv správn…