NE podpisu smlouvy o rozpočtové unii

18.02.2012 9:10

Petice proti podpisu fiskální smlouvy EU.

NE podpisu smlouvy o rozpočtové unii
Foto: Redakce
Popisek: Anti EU

Považujeme za nepřijatelný nátlak tzv. "osobností"  na premiéra Nečase, aby urychleně podepsal smlouvu o rozpočtové unii dle požadavku dua Merkelová-Sarkozy. Rozpočtová kázeň a uzákonění vyrovnaného rozpočtu je v zájmu ČR a všech států světa, neboť další neinvestiční zadlužování vede neodvratně k další finanční krizi, případně ke kolapsu celého bankovního systému. Rozhodnutí o alespoň vyrovnaném rozpočtu je ale jen a pouze v kompetenci jednotlivých států a vlád, a považujeme za nepřípustné a nepřijatelné, aby kdokoli měl možnost penalizovat jakýkoli stát za to, že se byť jen jednou za několik let rozhodl z důvodů investic přistoupit k prodeji státních dluhopisů pro účely půjčky.

Proto jasně prezentujeme své NE, a žádáme premiéra Nečase, aby deklaroval , že se Česká republika ke smlouvě o rozpočtové unii NIKDY nepřipojí. Zároveň premiéra Nečase žádáme, aby urychleně připravil zákon o vyrovnaném rozpočtu dle vzoru Švýcarska k předložení Parlamentu ČR, a udělal vše pro jeho schválení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…