Nela Lisková: Pan Schapiro je opět mimo (mísu)...

08.09.2015 8:55

Nedá mi to a opět se musím ohradit proti výrokům velvyslance USA v ČR Andrewa Schapira. Ve svém vyjádření, kde uvádí, jak velkou hodnotou a nikoli přítěží pro nás mohou být imigranti se mi zvedá žaludek.

Nela Lisková: Pan Schapiro je opět mimo (mísu)...
Foto: Archiv Nely Liskové
Popisek: Nela Lisková.

Celá záležitost ohledně imigrační vlny na Evropu je systematicky řízená USA a celým účelem této akce je destabilizace Evropy a zejména její ekonomiky. Je všeobecně známo a podloženo, že tato imigrační tsunami, která se valí na Evropu, je vlastně "trojským koněm", který je předurčen k tomuto účelu. A jestli jejich nepatrné procento utíká před válkou, tak před válkou, kterou opět, jako ostatně všude ve světe rozpoutaly USA. Proč imigranty nepřijímá  USA, pane Schapiro?

V médiích jste se vyjádřil, že musí být podporováno šíření pravdivých informací. Vy si opravdu myslíte, že nevíme, která bije a že média ať již veřejnoprávní či soukromá  jsou v naši zemi  pod silným vlivem Bruselu a vaši vlády a tím pádem lžou, jak když tiskne ! A vypouští ven jen lži a polopravdy, prostě klasická propaganda, kterou vám ovšem valná většina národa nevěří.

Zmiňujete, že je Česká republika jedním z nejlepších spojenců USA v Evropě. Děkujeme, nechceme ! My dobře víme, že je to myšleno strategicky, protože máte v plánu již delší dobu v naši zemi vybudovat největší vojenskou základnu v Evropě !

A pokud se jedná o vaše vyjádření ke krizi na  Ukrajině, tak to je opět váš produkt, jako jeden z mnoha. Jedete stále podle stejného scénáře. Státní převrat, občanská válka, destabilizace státu, vyvolání chaosu a rozkradení státu pod vaši taktovkou s vašimi loutkami. A my se můžeme pouze hluboce stydět za naši vládu za to, že podporuje fašistickou vládu Porošenka na Ukrajině. Takže pro nás žádné překvapení.

Je směšné vaše vyjádření k sankcím vůči Rusku. I průměrně inteligentní člověk ví, že na tyto vámi "doporučené" sankce vůči Moskvě doplatí opět a jen ekonomika a obyvatele EU. Ale chápu, je to součástí vašeho plánu.

Na otázku k dědictví Václava Havla vám budu opět oponovat. Tvrdíte, že Češi jsou hrdi na Havlův odkaz. Většina není a nebude ! Na co máme být hrdi ? Na vámi - USA dosazenou loutku, která jen panáčkovala a plnila vaše plány? Máme snad být hrdi na člověka, který schvaloval takzvané "humanitární bombardování" Srbska ? To nemůžete myslet vážně ! Jestli toto vnímáte ve vaši zemi jako hrdinství, tak v naši určitě ne! Pane Schapiro, my sami dobře víme, na koho můžeme být hrdi a věřte, že vy, ani Havel to rozhodně nejste!

My jsme hrdi na našeho pana prezidenta Miloše Zemana, protože to je jediný politik, který jedná výhradně a jen v zájmu naši země. A můžete si být jist, že toto naše stanovisko nezmění ani vaše červené karty.

Nela Lisková

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 352. díl. Schmeedovy paměti

18:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 352. díl. Schmeedovy paměti

Čtenářský zážitek Petra Žantovského z pamětí Woodyho Allena.