Nominace Járy Cimrmana na Hrad aneb někdo to přeci udělat musí

27.03.2012 15:10

V době, kdy našemu národu mělo být nejhůře, nevyjíždí jen Blaničtí rytíři, jakýsi Miloš, Jan, Jana, případně Livie, ale i Největší Čech, Jára da Cimrman, vstříc boji o Pražský hrad.

Nominace Járy Cimrmana na Hrad aneb někdo to přeci udělat musí
Foto: ParlamentníListy.cz
Popisek: Pražský hrad

Ztřes se země česká, domove můj. Chceš za prezidenta baňku Becherovky? Či v jakémkoli čase ohebný proutek? Nebo Bobošíkovou? Případně vrchní dekoratérku Lán? Nebo chceš, aby se presidentem České republiky stal velikán, jenž zdokonalil setrvačník dámských hodinek Piccolo, s hrabětem Zeppelinem konstruoval první vzducholoď s tuhou konstrukcí ze švédské oceli a s gondolou z českého vrbového proutí, který v těžkých podmínkách Alp zavedl funkci porodního dědka, vynalezl yougurth, Eddisonovi přidělal pupík na objímce jeho první žárovky, Eiffelovi sehnal podnájem, manželům Curieovým nanosil do sklepa na vlastních zádech 45 puten smolince, a objevil dále m.j.: dvoudílné plavky, plnotučné mléko, CD (Cimrmanův Disk) a mnoho dalších?

Z výše uvedených důvodů jsme se rozhodli vyhlásit kandidaturu Járy Cimrmana da Hrad. Vyzýváme občany dnes již jen České republiky, aby připojili svůj podpis k petici podporující kandidátní listinu Járy Cimrmana.

Prohlašujeme s odkazem na dobrozdání renomovaných právníků, že zákon o volbě presidenta republiky v žádném případě plnohodnotnou kandidaturu Járy Cimrmana nevylučuje či jí ani nestanovuje žádné překážky. Vlastnoručně podepsané prohlášení ve smyslu § 23 odst. 2 zákona o volbě presidenta republiky bylo v nedávné době nalezeno na území dosud zakonzervovaného archeologického naleziště na území obce Liptákov.

Podpisové archy jsou umístěny ve vybraných kavárenských zařízeních a jiných zařízeních na území zemí českých, země moravské, Slezska a na adrese 12 Maria Hilferstrasse, Vídeň.

Veškeré informace o kandidatuře Járy Cimrmana da Hrad naleznete na fejszbukovém profilu: http://www.facebook.com/pages/J%C3%A1ra-Cimrman-da-Hrad/155252261264414

Výbor pro kandidaturu Járy Cimrmana da Hrad

Mgr. Jiří Š. Cieslar (zmocněnec dle §22, zákona o volbě presidenta republiky)  
Ing. Jan bar Toše

Prohlašujeme, že dosavadní pokusy monarchisticko-drobno-živnostenské fronty o sporadické vyšachování Járy Cimrmana z úsilí o dosažení národních met nejvyšších konečně narazily na nepřekročitelnou hradbu ústavně-právní.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Čím mladší uživatel internetu, tím víc trpěl za komunismu

20:30 Čím mladší uživatel internetu, tím víc trpěl za komunismu

Tento webový vtip připomíná dnes základní problém naší doby: totální nezájem o minulost, ignoranci h…