Oldřich Rambousek: Halíku, ty neznabohu... Kolaborant, zabíječ křesťanství a parazit

19.02.2016 10:15

Má to ta katolická církev a křesťanská kultura v panu Halíkovi oporu. Kolaborující "černoprdelník", zabíječ křesťanství a parazit urážející vlastní národ, ze kterého vzešel. Poskok satanův je to!

Oldřich Rambousek: Halíku, ty neznabohu... Kolaborant, zabíječ křesťanství a parazit
Foto: David Hora
Popisek: Tomáš Halík na přednášce v Písku

U katolické církve jsme již za dobu její existence zvyklí na ledacos, ale zarážející je fakt, že pan Halík, coby Čech, má odvahu urážet a napadat Česká národ a prezidenta Zemana v otázce jejich negativního postoje k postupné islamizaci Evropy. Přitom většinový negativní postoj k islámským kolonizátorům je zcela legitimní, snažící se ochránit a zachovat křesťanské tradice, kulturu a národ jako takový. Prozatím se u nás v ČR situace okolo migrantů nevyhrotila, ale co není, může být. Domnívám se, že je to jen otázkou času, kdy islámští vetřelci nepohrdnou ani ČR. Prozatím nás svým způsobem chrání ten náš Český bordel, mizerné platové podmínky dělníků a špatný sociální systém. Je to sice ostudné, jak to v naší malé zemi vypadá a i když nám to migranti dávají znatelně najevo, tak tento stav nezajímá politiky ani naše vykořisťovatele. Co vy na to pane Halík? Myslíte si, že je křesťanské, aby si s lidmi vládnoucí struktury takto vytírali zadek? Je normální, že lidé umírají u nás hlady a zimou? K tomuto mlčíte, že? Hlavně, že jste se napakovali na zlodějských církevních restitucích, kde jste okradli vědomě celý národ a překroutili dějiny. Dost možná, že ten tučný bakšiš z církevních restitucí má dnes církvím zavřít hubu, aby nevystupovali proti islamizaci. Dává to totiž logiku!! Ony církevní restituce totiž znamenají vyvedení národního majetku církvím, potažmo Vatikánu. Vatikán, jak je známo a ústy kolaborantského papeže potvrzeno, vůbec nebrání islamizaci Evropy. Hubu má zavřenou a taky proč ne – za takové miliardy z kapes poctivých občanů.

Proč tedy, pane Halíku, nepřiznáte jako chlap, oč tady v této hře jde? Český národ není zdaleka tak špatný jako římskokatolická církev, která má na svědomí stovky milionů zabitých či umučených lidí! Spousty nakradeného majetku a jiná svinstva. De facto by katolická církev měla být pro své zločiny postavena mimo zákon a zlikvidována. Katoličtí kněží žehnali Hitlerovým zbraním, hajlovali ostopéro, podíleli se na vyvražďování pravoslavných, podporovali Ustašovce, mlčeli k vyvražďování židů nebo kolaborovali s komunisty. Vaše církev pane Halíku nevěří v BOHA, ale pouze v PROSPĚCH a PENÍZE. 

Neberte si prosím do své špinavé huby Český národ. Ten vám nic neudělal. Ba naopak – po jeho zádech jste vyšplhal na místa, kde jste dnes. Za peníze dělnické třídy jste vystudoval a dnes si dovolíte po těchto lidech plivat? Zlobte se na mě nebo ne, ale to je na kopanec okovanou botou do držky. No a to, že se navážíte do prezidenta Zemana, také riskujete. Zeman se postavil na stranu prostých lidí a to nemůžete vydýchat. Prezident udělal to, co byste měli dělat vy. Zeman by vám měl vy jeden Halíku napráskat svou holí po hrbu, aby se vám ta pokřivená páteř trochu napravila.

Na úplný závěr pane Halíku. Běžte si ty své slinty slintat jinam. Tady v zemi České nikoho s tou svou křivou vírou nezajímáte. No a jste li tak proislámský, tak islámské země čekají – můžete konvertovat. Budete jistě vzorem hodným následování. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…