Oldřich Rambousek: Komu slouží smrt Borise Němcova?

05.03.2015 7:33

Podle zvyklostí západního světa, ale i většiny Českých politiků určitě smrt Borise Němcova nejvíce poslouží Vladimíru Putinovi, který ho údajně dle tvrzení některých médií nechal dokonce zabít.

Oldřich Rambousek: Komu slouží smrt Borise Němcova?
Foto: repro youtube.com, tan
Popisek: Zavražděný kritik Kremlu Boris Němcov

Takto primitivně hovoří většina západních médií a ty jsou samozřejmě přesvědčeny o tom, že tato špinavá propagandistická hra poštve občanskou společnost proti Putinovi a Rusku. No – to by Putin musel být úplný idiot, aby se dopustil v současné vyhrocené mezinárodní situaci takovéto hovadiny. Kdyby se takovéhoto excesu dopustil třeba pan Kalousek, Stanjura, Štětina, Bělobrádek či někteří další, myšlením velmi exotičtí čeští politici, tak bych se tomu ani moc nedivil, ale v případě Putina je to nesmysl. V první řadě je nutné se ptát na motiv činu a jeho následný politický dopad. Dost možná by Putin motiv měl, protože Němcov byl kritikem Ruské politiky, ale Putin má takové páky na možnou eliminaci možných kritiků, že nechat někoho zabít je de facto zbytečné. Dále je dobré si položit otázku – proč jsme dosud o nějakém Němcovi nic neslyšeli a najednou povstal jak největší ikona velkého Říma? Je pravda, že byl vrcholovým politikem a členem vlády opilce a prozápadního kolaboranta Borise Jelcina, který by byl schopen Američanům prodat celý ruský národ. Po odchodu Jelcina se i Němcov vytratil. Nebylo a není nic, co by Němcova činilo nějak výjimečným. To, že byl opozičním politikem, je zcela běžná věc. Případ Němcov mi přijde jako určitá reminiscence případu údajně zabitého studenta Šmída z roku 1989, který posloužil jako spouštěč společenského rozvratu a spouštěč násilí. Toto šikovně nastražili pohůnci jakéhosi pana Havla, jenž se stal údajně prezidentem Československé republiky. Bohužel se dnes nějak zapomíná, že údajně zabitý student Šmíd byl smyšlenkou a lží Havlistů, která akcelerovala destabilizaci republiky, což Havlisté bezezbytku využili! Student Šmíd byla nastražená lež, ale Němcov byl skutečný. Ani jedna z postav není ani tak důležitá jako skutečný cíl akce. Hlavním smyslem akce je v obou případech vnitřní destabilizace státu a nasměrování pozornosti a nenávisti předem určeným směrem. Jsem přesvědčen, že právě toto stálo Němcova život. Toto však není cílem Putina! On v žádném případě nepotřebuje destabilizaci Ruska, nepotřebuje radikalizaci opozice ani žádné protivládní demonstrace. Současná vnitropolitická i ekonomická situace se nenachází pro takovouto akci v příhodném postavení, natož situace mezinárodní.

V kontextu světového dění je smrt Němcova nejvíce přínosná pro politiku EU a USA. Především právě pro už dlouhou dobu, po kterou se západ snaží Rusko destabilizovat, otočit veřejné mínění proti Putinovi a oslabit Rusko vně i vnitřně. Domnívám se, že akci proti Němcovovi podnikla některá západní tajná služba. Praktiky vraždění lidí jsou denním chlebem tajných služeb a to především CIA a Mossadu. Své by nám o tomto mohl povyprávět Ehud Barak – současný Izraelský vrcholný politik, který dříve pracoval v armádních složkách, ale i pro Mossad. Takový Mossad se neštítí používat teroristické metody boje a klidně vraždí lidi – dokonce i nevinné a bez soudu – jen jako odvetu. Jako příklad takovýchto praktik velmi dobře poslouží Izraelské akce prováděné jako sprostá vendeta útoku na Izraelské sportovce v Mnichově v 70tých letech. Bylo by i klidně možné, že celou akci s Němcovem mohla provést Ukrajinská SBU, která nyní působí jako prodloužená ruka CIA.

Možných variant je povícero, ale Rusko za tímto svinstvem stojí těžko. To by si samo vráželo kudlu do zad. Tomu by uvěřil jen debil nebo kačer Donald.

Oldřich Rambousek

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohdan Babinec: Není chování mocných světa, Evropské unie, USA a NATO farizejské?

12:16 Bohdan Babinec: Není chování mocných světa, Evropské unie, USA a NATO farizejské?

Jsme svědky brutální války, kterou vede agresivní Putinovo Rusko proti Ukrajině. Tuto agresi odsoudi…