Oldřich Rambousek: Konspirace není vždy hloupost či lež. Merkelová je součástí plánu

05.10.2015 16:35

Konspirační teorie jsou staré jako lidstvo samo a není dobré je opomíjet či snad zavrhovat. Mnohé (cca 70%) z nich se postupem času potvrdilo! V jistém smyslu to potvrzuje i současná migrační krize.

Oldřich Rambousek: Konspirace není vždy hloupost či lež. Merkelová je součástí plánu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kancléřka Angela Merkelová

Považuji za chybu, že mnoho lidí nad konspirací jen mávne rukou a dokonce existuje mnoho těch, kteří jí nerozumí a to buď z neznalosti, díky úrovni svého vzdělání, nebo dokonce z lenosti přemýšlet. Leckdo může namítnout, že máme internet a že si vše můžeme takzvaně vygooglit. Je to sice pravda, ale neznamená to, že vygooglíme relevantní a pravdivé informace a navíc – kde je vlastní rozum? Určitě je také velmi důležité, kdo (jaký autor) tu či onu konspirační teorii zpracoval a jaké měl zdroje informací! Samozřejmě, že existuje mnoho podvrhů a zavádějících textů. Tyto se musíme naučit vyselektovat, ale to lze teprve po dosažení určité úrovně znalostí. Hlavním předpokladem pro zvládnutí této praxe je učit se a mít zájem. Pokud zájem mít nebudeme, tak budeme jen stádem hovádek vlastního rozumu nemaje, což ze zcela praktických důvodů vyhovuje vládnoucím strukturám. Vzniká tu otázka, na niž mnozí hledají odpověď a ta zní: kde a od koho se učit? Na toto lze odpovědět tak, že existují lidé, kteří znají. Není jich mnoho, ale jsou. Tyto lidi je nutno vyhledávat a sdružovat se kolem nich, naslouchat, učit se, diskutovat a následně zakládat struktury znalých, kteří budou osvětovou materii šířit dál mezi další lidi. V současnosti nejsme připraveni, což dokládá situace kolem migrantů. Nejsou připraveny ani Evropské vlády nebo – a to by bylo velmi zlé – pracují ve smyslu dikce NWO, kterou zná opravdu jen málo lidí. To, že tato dikce existuje a je velmi nebezpečná, je vskutku problém. V dílčích aspektech i vysvětluje příčiny migrační vlny i s jejími dnes ještě zakrývanými cílenými dopady.

Frau Merkelová je již dnes natolik profláknutá, že v podstatě nemá už co skrývat. Díky migrační krizi odhalila tvář své špinavé protievropské politiky, která má v konečném důsledku rozdmýchat plamen tvrdé nacionalistické fašizoidní politiky, jejíž důsledky už známe. Že je tato cesta vedena účelově, je viditelné i pro laika. Je to jen otázka času, kdy třeba samotným Němcům dojde trpělivost a přeskočí pomyslná jiskra pro velký Evropský požár. To už však Merkelové bude jedno, protože díky doběhovému mechanismu společenského a politického dění již nebude kancléřkou Německa. Bude však dobré v době požáru, který nás bezesporu očekává si vzpomenout, kdože připravil tu nálož pod kotel. Ano byla to Merkelová!! Žena, která převléká kabáty, protože jde o těžkou oportunistku. Její kariéra je pro ni víc, než cokoliv jiného a to i za cenu lží. Vždyť považte a není to tak dávno, když tato žena byla předákem komunistického svazu mládeže Německa a hrdě zpívala internacionálu (bývalá NDR). Poté převlékla kabát a počala nosit barvy kapitalismu. Dnes nosí barvy NWO. Jsem osobně přesvědčen, že frau Merkel bude židovského původu, což přesně odpovídá stylu její politiky a že je součástí plánu.

Podívám-li se na současnou problematiku migrace a politiky, tak docházím k závěru, že přímou souvislost lze nalézt už v době cíleného rozkladu socialistického bloku. Je holou pravdou, že socialistický blok zemí udržoval čilé obchodní i politické vztahy s mnoha africkými i arabskými zeměmi, kterým dokonce poskytoval internacionální pomoc, díky které šly tyto země společensky i ekonomicky nahoru a mohly si dovolit i takové kroky, jenž byly zárukou sociálních jistot. Toto vše padlo rozbitím socialistického bloku. V době socialistické internacionální pomoci značně vyrostly země jako Irák, Libye, Sýrie, Egypt, Nicaragua, Vietnam a mnohé další. Je smutné, že současné politické garnitury tento fakt zcela opomíjejí, i když takové Německo se poněkud odlišuje. Zcela účelově totiž upřednostňuje poskytování azylu Syřanům, což má jasný důvod. Syřané jsou totiž díky tolik dehonestovanému socialismu na velmi vysoké intelektuální, vzdělanostní a technické úrovni. Toto nelze říci o uprchlících ze Somálska či Afghánistánu. Proto si Německo vybírá zcela záměrně Syřany a to „horší“ nechává ostatním zemím. Tedy nic jiného než vyčůranost. Není také zcela bez zajímavosti, že největší napětí ve světě je vytvářeno tam, kde má Rusko určitý politický a ekonomický vliv a zájem. To je zcela jasným ukazatelem snahy o to, aby byl jakýkoliv vliv Ruska zcela zlikvidován a aby se Rusko dostalo do izolace. V tomto směru jde tedy o souboj velmocí, který odnášejí třetí země! Nelze ani pominout fakt, že největším vměšovatelem do politiky jiných zemí jsou právě USA. Zde vyvstává otázka proč! To vysvětlím níže. Pokud vím, tak Rusko víceméně nevede agresivní či imperialistickou politiku jako USA, i když někteří namítnou – cože je Ukrajina. Jenže jak jsem se dočetl, tak Ukrajina nemá u OSN registrovánu státní hranici. Jestli je toto pravdou, tak nelze hovořit o žádné anexi Krymu a kdyby Rusko zabralo celou Ukrajinu, tak nemůže nikdo nic dělat, protože by byla stále součástí Ruska. Otázkou je, kde že je pravda!

Co však je dozajista pravda, je fakt, že Rusko aktivně vstoupilo do války v Sýrii. Jsem toho názoru, že se jim tato angažovanost může vymstít. Nyní se totiž našel někdo, na koho se svedou veškeré neúspěchy. Už nyní naše „zcela nezávislá televize“ odvysílala záběry Ruského bombardování v Sýrii a s tím, že Ruské letouny bombardovaly i pozice opozičních Syrských vzbouřenců. Dokonce, že došlo k obětem na civilním obyvatelstvu. Skutečně směšná propaganda. Je tam přeci válka a ve válce jsou vždy civilní oběti. Cožpak Američané když bombardují, tak civilní oběti nejsou? Ale jsou, jen se tato fakta cíleně tají. Američané jsou dokonce takoví blbci, že bombardují i své vojáky. Genocida je Američanům vlastní. To co např. provedli za bombardování Drážďan při 2. světové válce, kde byly statisíce mrtvých civilistů, další statisíce v Hirošimě a Nagasaki či masakry ve Vietnamu. K tomuto prostě není co dodat. Z vojensko-strategického pohledu v Sýrii a při úvahách o možné pozemní operaci je také důležité vytvoření ucelené frontové linie, která v Sýrii ještě není. Ještě se některé díry musí chtě nechtě zacelit. Jsou-li tedy někde radikálové nebo vzbouřenci je zcela jedno. Obě tyto frakce válčí proti legitimní vládě v Sýrii. Prostor frontové linie a uvnitř linie musí být vyčištěn. Tomuto však rozumí vojáci a nikoliv diletanti typu Stropnického nebo komentátoři prolhané ČT. Dále se vůbec nemluví o tom, že jedině Ruská armáda má mandát k akcím na Syrském území a že smí operovat v jejím vzdušném prostoru. Dostala jej od legitimní Syrské vlády!! Americké jednotky nebo jednotky členských zemí NATO tento mandát nemají, což znamená, že operují nad Syrským územím nelegálně a porušují mezinárodní právo. Ještě větší ostudou je přístup Turecka, které stupidně bombarduje Kurdské pozice, přičemž Kurdové jsou asi jediní, kdož účinně bojují proti IS. Samozřejmě je to i ostuda pro NATO!!

Nyní k otázce – proč se USA chovají tak, jak se chovají. Zlobte se na mě nebo ne, ale domnívám se, že se za většinou těch svinstev táhne židovská stopa, jak červená nit. Dnes je již veřejným tajemstvím, že program NWO je dílem židozednářské lóže, která má největší zájem skrze NWO vládnout celému světu. Židé na takovém projektu již pracují celá staletí. Již v minulosti jsme se mohli s takovým programem setkat – byl jím projekt komunismu. I ten byl původně nastaven tak, aby sloužil vládnoucí elitě k celosvětové nadvládě. Díky prozíravosti některých soudruhů však byly Židé z tohoto programu vytlačeni a jejich síly značně eliminovány. Na škodu věci však bylo, že se uvnitř komunistických stran vytvořil nový druh jakési elity, která přerůstala v novou vládnoucí třídu, což je v přímém rozporu s marxismem. Postupem času a díky neúspěchu židovských elit v ovládnutí světa skrze komunismus byl tento účelově zlikvidován! Způsob likvidace spočíval v tom, že Židé zvolili novou strategii, kterou byl ekonomický tlak ve spojení s tlakem politickým a ovládnutím klíčových světových organizací, jako je MMF, ECB a dalších. Tyto nadnárodní organizace doposud násobí svou moc a vytvářejí navazující korporace. Není tajemstvím, že USA jsou více židovské než Izrael a z tohoto jasně vyplývá i důvod, proč většina mocenských struktur sídlí právě v USA. Odkud je řízena drtivá většina světových událostí. S tímto stavem přímo souvisí i dnešní situace v oblasti Blízkého východu. Dal jsem si trochu práce se židovskou Tórou a Talmudem a světe div se: dosti zřetelně zde vyvstává jakási politická praxe ve smyslu – dva se perou, třetí se směje, což je taková běžná židovská zrádná praxe. Byly proti sobě nasměrovány struktury křesťanské a muslimské – tedy ty, které židé zrovna nemilují, což při možném konfliktu těchto dvou etnik tyto obě značně oslabí a židé znásobí svou moc. Bohužel jednoduchý papež František tomuto přímo nahrává! Tímto se taktéž vyplňuje kdysi vydávaná za konspiraci teorie NWO.

Škoda, že zde na tomto místě na blogu iDnes nemohu situaci a některé aspekty popsat detailněji. Je to totiž poněkud nebezpečné a navíc mě zde na iDnes určitým způsobem blokují a omezují, či k mým článkům blokují jakoukoliv diskuzi. V jistém smyslu se jim nedivím a chápu jejich postoj, ale pak nemůžeme v žádném případě hovořit o svobodě slova nebo demokracii. Ta prostě není. Je to pouhá iluze. Samozřejmě, že se nejedná jen o mě, ale jedná se o všechny lidi. Nebo jste nezaznamenali sérii výhružek, o kterých média psala, že když kdosi bude napadat islám a muslimy či nebude souhlasit s jejich integrací do naší společnosti, může být uvězněn, mohou mu být odebrány děti atd? Domovským Evropským národům jsou upírána jejich práva, která by měla být samozřejmostí!!! To je jasná příprava k vyvolání střetů a napětí, které si nikdo v zásadě nepřeje. Je to záměr a Merkelová je v tomto příběhu bílým koněm.

Dost možná, že je škoda pro mě, že nežeru ty lži Obamy, Merkelové či Hollanda. Měl bych to jednodušší. To však neumím a nemohu souhlasit s tím, že podle Merkelové stojí Evropa na žido-křesťanských základech, což je účelové tvrzení. Nebo bláboly Obamy a Hollanda, že Putin nechává bombardovat politické odpůrce Assada! Mohu býti politickým odpůrcem, ale nemusím vraždit lidi. Ten kdo vraždí a zabíjí nevinné je zločinec a terorista pane Obamo. Putin s Assadem činí správně a pouze jen to, co musí. Politický odpůrce se chová politicky, nikoliv jako vrah.

V tomto smyslu bych rád požádal veškeré televize, aby nevytvářely falešný dojem zločinnosti Ruska a Syrské vlády. Je to trochu jinak, než říkáte.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…