Oldřich Rambousek: Nahnat ten politický ulhaný šmejd do jednoho chléva!

14.03.2015 17:31

Nebylo by vůbec marné ten politický ulhaný šmejd nahnat do jednoho chléva a tam jej sjednotit. Pak počkat až nějaké to hovado dostane nemoc šílených krav. Bylo by pak zcela legitimní humánně utratit to nakažené stádo, čímž by snad mohl vzniknout volný prostor pro novou revoluci.

Oldřich Rambousek: Nahnat ten politický ulhaný šmejd do jednoho chléva!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prázdné vládní lavice na zasedání sněmovny

Mluvím li o revoluci, tak mám na mysli revoluci vedoucí k demokratizaci společnosti, zrovnoprávnění všech lidí bez rozdílu, krom vyšinutých jedinců, schizofrenních politiků a jim podobných individuí. Samozřejmě vše ve smyslu zachování všeobecné lidské důstojnosti, která je v současnosti vědomně pošlapávána. Dnes si už jen blázen může myslet, že žijeme v demokratické společnosti!!! My bohužel žijeme v totalitě peněz a konzumu zbytečností. Jsme denně obklopení cenzurou a prolhaným vysíláním údajně veřejnoprávních médií jako je ČT.

Osobně přirovnávám vysílání ČT k politice stran TOP 09 a KSČM. Ti totiž říkají pravdu pouze v případě, že se spletou. Lze to říci i tak, že ČT je stejná jako Kalousek, Schwarzenberg,Kováčik či Marek Benda. Těm se zavře huba úplně stejně po pravdě jako po lži. Dalšími význačnými exoty jsou i František Laudát, antikomunistický komunista Štětina, nebo stále nic nechápající pan Stanjura. Pro ně neexistuje nic jiného, než Babiš. Na občana si ani nevzdechnou. Pro své zaujaté a egoistické výmysly jsou schopni použít jakékoliv prostředky. Smutným zjištěním pro mě bylo i to, že I Dnes cenzuruje. Zde mají jistého pana Dvořáka, jenž si hraje na boha a svévolně zablokovává blogery, kteří se vymykají pravdoláskařské rétorice. Musím konstatovat, že jsem docela rád, že mé články nejdou na hlavní stranu, jako u ostatních blogerů, protože tento zlovolný akt je důkazem totalitních praktik. Tento důkaz jsem potřeboval a získal jsem jej na základě článku o J.V. Stalinovi, kde jsem si dovolil poukázat na přílišné zjednodušování a překrucování historických faktů. Nešlo o žádné adorování Stalina, ale o korekci nesmyslné propagandy.

Bohužel, vesměs ubližujeme jen sami sobě a zabýváme se věcmi, které nejsou až tak podstatné. Našimi představiteli je vedena anální politika vůči USA na což jen doplatíme. Chytili jsme se totiž opelichaného, kulhajícího orla, který už je dávno za zenitem. Amerika už zdaleka není tou Amerikou jako ve čtyřicátých letech minulého století, kdy její síla šla strmě nahoru.

Dnes mají USA značné problémy existenčního charakteru a kdyby nevedli silovou politiku s atomovými zbraněmi na prdeli a museli zaplatit své veškeré dluhy, tak by USA byly bankrot. Své surovinové zdroje značně vydrancovali a jsou velmi zavislí na dovozech surovin. To znamená mnohé a vysvětluje to i urputné snahy o to jak zatáhnout Rusko do války.

Rusko je totiž surovinově nezávislou zemí a její ekonomika má tedy značný potenciál stát se opět velmocí. To oslabuje, ale i ohrožuje Ameriku. Proto tolik snahy o destabilizaci Ruska a o jeho zatažení do války, dokud mají USA ještě sílu a nějaké spojence. Jde o to, dostat se k Ruským surovinám na kterých je svět závislý a USA také. Já vím, že je těžké připustit, že se novým hegemonem stává Rusko, ale je to tak. Mnohé země už začínají chápat, že USA jdou postupně dokšic, ale zde v Česku máme bohužel politiky-tak nějak postižené, kteří nejsou schopni dát si dohromady 1+1. Bude li se nadále ubírat politika směrem nátlaku na Rusko, tak skutečně bude válka. Bude to ale naše vina, že stojíme na špatné straně. Zatím je ještě čas, přiznat si, že nás pan Havel a Schwarzenberg za jidášský groš prodali.Zaorálku, Sobotko-už se proberte a něco dělejte!!! Lze se tomu vyhnout. Vědomě jdete proti zájmům národa a dle mého to hraničí s vlastizradou. To chcete čekat až vtrhou lidi do ulic??? Vy dobře víte, že se k válce schyluje. To by se jinak neuvažovalo o znovuzavedení odvodů, to by se tak najednou nezvyšovaly strategické zásoby potravin!!

Až to vezmou do ruky sami občané, pak už pro Vás bude pozdě. Je totiž hmatatelné, že jsme tu revoluci v roce 1989 nezvládli. Bude nutné si to zopakovat!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…